کیک بالش پادشاده
مواد لازم👇
· 4عدد تخم مرغ
· 1لیوان دو انگشت کمتر شکر
· 1/5لیوان آرد
· 1/4استکان آب گرم
· 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ)
· 1پاکت وانیل(مقداری وانیل شکری) 👈برای شربت
· 2/5لیوان شکر
· 3/5لیوان آب
· شکر و آب را در یک قابلمه بریزید بعد از اینکه جوش آمد 5 دقیقه بجوشانید و بعد بزارید سرد شود.
نکته🌸هردو هم کیک هم شربت سرد باشد.
👈برای بین کیک
1پاکت کرم شانتی(معادل75گرم پودر خامه)
را با یک لیوان شیرسرد با همزن بزنید و در یخچال نگهدارید(یا خامه فرم گرفته)
👈طرز تهیه
سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کنید.سفیده تخم مرغها را با 1پنس نمک با همزن برقی به خوبی بزنید
تا کف کند و حجیم شود.از طرف دیگر زرده تخم مرغها را با شکر با همزن بزنید و آب گرم را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید و در این حین هم می زنید سفیده تخم مرغها را یواش یواش زرده ها اضافه کنیدو با هم مخلوط کنید.آرد و بگینک پودر که الک کرده اید را به این مایه اضافه کنید وطوری مخلوط کنید (با لیسک و به صورت دورانی)که پف آن نخوابد.در یک قالب به ابعاد24×26cmکاغذ روغنیبیاندازید و مایه کیک را در آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید (بعد از 30 دقیقه با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) بعد از پخت کیک را از فر در آورید کیک را از وسط برش بز نید و شربت را را در همه جای کیک پخش کنید سپس از خامه آماده شده وسط کیک بمالید و قسمت دیگر کیک را روی آن بگذارید و شربت باقی مانده را روی در همه مواد بریزید