از کیک اسفنجی برای پایه استفاده کردم وبه دو قسمت تقسیم کرده و(200گرم خامه صورتی و200گرم پنیرماسکار پونه و1پیمانه پودر قند رو مخلوط کرده و1/5ق غ پودرژلاتین رو داخل نیم استکان آب سرد حل کرده وبه روش بن ماری گذاشتم شفاف شه وبه مواد پنیری اضافه کردم و وسط دوتکه از کیک رو کمی از این مواد ریختم وروش رو هم با همین مواد پوشش دادم ورفت تو یخچال به مدت2ساعت.وبعد روش رو ژله بریلو ریختم وزنبورهای روش از کمپوت زردآلو وصورتشون رو شکلاتآب شده است که بن ماری کردم وتو قیف ریختم و بعد روی کاغذ روغنی به صورت دایره کوچک ریختم وگذاشتم صفت شه و چشماش هم شکلات سفیده که اونم آب کردم وگذاشتم اونجا به کمک قیف.خطهای روی زنبور هم راه راه با استفاده از شکلات .بال زنبور هم پرک بادام است