· پاستا
· کمی ارد سفید
· نمک زرچوبه
· فلفل قرمز آویشن پودر سیر پاپریکا
· روغن سرخ کردنی
اول نصف بسته پاستا رو داخل آبجوشی که نمک و زرچوبه ریختی به مدت 10دقیقه بجوشون باید کاملا بپزه یدونه ازش بخور اگر نپخته بود صبر کن تا خوب بپزه،بعد از پخت پاستاها رو داخل سبد بریزو ابکشی کن،بذار تا دو دقیقه آبش بره،حالاپاستاها رو بریز داخل کاسه و آرد سفید بریز روش و با دست کمی مخلوط کن پاستاهات بایدآغشته به آرد بشن سفید بشن قشنگ؛حالا روغنی که از قبل داغ کرده بودی هم آمادست شعله ی اجاقت باید بالا باشه و روغنتم حسابی داغ؛پاستاها رو کم کم بریز و سرخ کن تا خوب برشته بشن بعد با کفگیر بردارشون و توی یه سینی که دستمال کاغذی یا دستمال روغنگیر پهن کردیبریز تا روغنش گرفته بشه و همینطور تا داااغه نمک فلفل قرمز پاپریکا یا اویشن و پودرسیر بهش بزن وبادست مخلوطش کن،حالا بذار قشنننگ خنک بشه بعد نوش جون کن😉
من همه ی ادویه هارو یکجا زدم اما سعیده جون سه مدل پاستاهر کدوم یه طعمی درست کرده بودن؛سلیقه ایه عزیزای دلم؛
فقط نکته اینکه پاستا حتما حتما باید خوب بپزه وگرنه وقتیتو روغن سرخش کنید خیلیییی خیلی سفت میشه ؛و موقع سرخ کردنشون هم اگر کم سرخ بشن وبرشته نشن بعدا منعطف میشن و لاستیکی حالا یه مرتبه که درست کنید