02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک قیفی
کیک قیفی

کیک_قیفی

این کیک بخاطر شکل وظاهر قشنگش برای تولد بچه ها خیلی مناسبه بافت اسفنجی ونرمی داره وهر قسمتش یک طعم مجزا،نسکافه ای،شکلاتی و وانیلی که ترکیب  خوشمزه ای هستش حتما امتحان کنید مطمئنم بچه هاتون عاشقش میشن😍

موادلازم :

·        تخم مرغ۲عدد

·        آرد۱۰۰گرم

·        شیر۱۱۰گرم

·        شکر۱۰۰گرم

·        روغن مایع۸۰گرم

·        وانیل ۱ق چ

·        پودر نسکافه ۲ق م

·        پودرکاکائو ۲ق م

ابتدا قابلمه نسبتا گودی انتخاب کنید وروی حرارت متوسط رو به کم بزارید .داخل قابلمه یک رینگ فلزی بزارید تا مثل پایه عمل کنه برای اینکه قالب کیک رو روش قرار بدید من روی رینگ توری شعله پخش کن هم گذاشتم چون قالب هام لیوان بودن .روش دم کنی بزارید تا گرم بشه تخم مرغ وشکر و وانیل را با همزن برقی ۵دقیقه بزنید تا حجیم،سفید وکشدار شود. آرد را ۳بار الک کرده واضافه کنید.با لیسک از یک جهت آردرا به خورد مواد بدید . شیر وروغن مایع را بترتیب اضافه وبا لیسک از یک جهت آروم مخلوط کنید مواد را به ۳قسمت تقسیم کنید به یک قسمت پودر نسکافه وبه قسمت دیگری پودر کاکائو بزنید وخوب مخلوط ویکدست کنید وقسمت سوم را ساده بزارید.هر کدوم رو جداگانه داخل قیف یکبار مصرف بریزید داخل قیف فلزی را با انگشت کمی چرب کنید تا وقتی کاغذ روغنی میزارید داخلش بهش بچسبه داخل هر کدوم کاغذ روغنی بزارید واضافه کاغذ را قیچی کنید اما تا تهش نه .باید کاغذ مقداری از لبه قیف بیرون باشه هم بخاطر پف کیک وهم اینکه بعد پخت شکلات میریزیم تو اون قسمت .حالا برای اینکه قیفها رو ثابت نگه دارید داخل لیوانهای فلزییا فرق نمیکنه یک ظرف گرد،مستطیل نمک بریزید وقیفها رو بزارید توش که فیکس بشن وتکون نخورن.اول مایه کاکائویی،بعد نسکافه ای ودرآخر سفید را بریزید. قیفها رو داخل قابلمه گذاشته و روش دم کنی بزارید حدود ۲۰الی۲۵دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه.حرارت زیر قابلمه کم باشه با سیخ یا خلال چوبی حتما تست کنید اگرمواد نچسبید کیکتون آماده ست.از قابلمه خارج کنید وبزارید خنک شه سپس روشون شکلات ذوب شده ریخته وگردو یا فندق خرد شده بریزید.بمدت۱۰دقیقه بزاریدتو یخچال تا شکلات ببنده وبعد از قالب خارج کنید.کاغذ دور کیک را جداکرده ونوش جان کنید پودر نسکافه وپودر کاکائو را حتما الک کنید بعد به مایه کیک اضافه کنید تا گلوله نشه.

این کیک داخلش بیکینگ پودر نداره وپف وبافتش بستگی به مرحله اول داره که شکر وتخم مرغ رو خوب بزنید سفید وکشدار بشه واینکه موقع مخلوط کردن آردخیلی با حوصله از یک جهت فولد کنید که پف مواد نخوابه و اون حالت پفکیش حفظ بشه.