رول خرماحلوا
🍹مواد اولیه:
· گردوی خرد شده به میزان لازم
· کره 100گرم
· خرما شیره دار۵۰۰ گرم
· پودر دارچین ۱ق.غ
· پودر زنجبیل ۱ق.غ
مواد لازم برای حلوا میانی :
· کره 150 گرم
· آرد 200 گرم
· پودر قند 100 گرم
· پودر زنجبیل 1/2ق غ
🥄طرزتهیه:
ابتدا جداگانه حلوارو درست میکنیم، مقدار مواد اولیه برای حلوا بستگی به خودتونداره که چقدر لازم داشته باشین . آرد رو در تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت میدیم.مرتب باید هم بزنیم،وقتی رنگ آرد طلایی شد و بوی خامیش گرفته شد پودر قند و پودر زنجبیل رو اضافه میکنیم(چونحلوا در قسمت میانی قرار میگیره و خرما شیرین هستش پس میتونین مقدار پودرقند رو بنابر ذائقه ی خودتون کمتر بریزین) مدام تفت میدیم تا نسوزه.
بعد کره ذوب شدهرو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کره با همه ی قسمت ها مخلوط بشه و مدام با پشت قاشق چوبی ورز میدیم. اگه حلوا حالت یکدستی نداشت مقدارخیلی کم گلاب اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا یکدست بشه.حلوا آماده شده . حالا خرمای شیره دار (دشتستان) رو بی هسته کرده له کنید.خرمارو کمی با کره تفت بدینو زنجبیل و دارچین رو اضافه کنید و مدام با قاشق چوبی هم زدهو با پشت قاشق خرماها روله کنید تا مثل خمیر نرم بشه.کف سینی پلاستیک یا سلفون بندازید و چرب کرده و خرما رو روی پلاستیک پهن بکنید و باوردنه یا کف دست یا با استفاده از پشت قاشق بصورت خمیری صاف دربیارید.(برای اینکه خرما به وردنه نچسبه کمی به وردنه روغن بزنید). حالا حلوارو که از قبل آماده شده روی خرما ریخته و فشار بدین تا روی خرماپرس بشه .بعد رول کرده و روی آن گردوی خرد شده بریزید و فشار دهید و با همون سلفون بپوشونید و در فریزر بذارین.بعدازنیم ساعت رول خرما حلوا رو از فریزر بیرون آورده وبا یه چاقوی تیزبصورت حلقه ای برش میزنیم و در کپسول میگذاریم و توی ظرف می چینیم.