لوکوم آلبالو
مواد لازم:
· ژله آلبالو 1بسته
· نشاسته گل : 4 ق غ
· شکر : نصف لیوان
· وانیل : نوک ق چ
· کره : 1 ق غ
· پودرنارگیل یا شکردانه ریز1 لیوان
طرز تهیه :
ژله روبا1/5 لیوان آبجوش حل کرده وروی بخارآب بذارین وهم بزنید تا کاملا شفاف بشه. اجازه بدین ژله ازداغی بیفته بعدداخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرت بهم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه، حدود 1ساعت طول میکشه پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و غلظت کافی پیداکرد حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو اضافه و مخلوط میکنیم.کف ودیواره ظرف پیرکس رو خیس کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم وبه مدت 8 تا 10 ساعت داخل یخچال می ذاریم دهیم تا ببنده بعد با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان میزنیم یا با کاتر دایره کاتر بزنید و داخل شکر یا پودر نارگیل بغلتونید.
نکته:
حتما از نشاسته ی گل استفاده کنید.
چند ساعت بذارین در محیط آشپزخونه بمونه تا کمی خشک بشه بعد درظرف در بسته نگهداری کنید.