02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
لوکوم آلبالو
لوکوم آلبالو

لوکوم آلبالو

مواد لازم:

·        ژله آلبالو 1بسته

·        نشاسته گل : 4 ق غ

·        شکر : نصف لیوان

·        وانیل : نوک ق چ

·        کره : 1 ق غ

·        پودرنارگیل یا شکردانه ریز1 لیوان

طرز تهیه :

 ژله روبا1/5 لیوان آبجوش حل کرده وروی بخارآب بذارین وهم بزنید تا کاملا شفاف بشه. اجازه بدین ژله ازداغی بیفته بعدداخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرت بهم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه، حدود 1ساعت طول میکشه  پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و غلظت کافی پیداکرد حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو  اضافه و مخلوط میکنیم.کف ودیواره ظرف پیرکس رو خیس کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم وبه مدت 8 تا 10 ساعت داخل یخچال می ذاریم دهیم تا ببنده بعد با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌زنیم یا با کاتر دایره کاتر بزنید و داخل شکر یا پودر نارگیل بغلتونید.

نکته:

حتما از نشاسته ی گل استفاده کنید.

چند ساعت بذارین در محیط آشپزخونه بمونه تا کمی خشک بشه بعد درظرف در بسته نگهداری کنید.