کیک یخچالی
مواد لازم:
· شیر : ۲ و ۱/۲ پیمانه( میتونین ۳ پیمانه هم بریزین)
· شکر :۳/۴ پیمانه( مقدار شکر بسته به ذائقه شما بیشتر و کمتر میتونه بشه)
· آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
· نشاسته ذرت یا نشاسته گل: ۲ قاشق غذاخوری
· پودرکاکائو: ۳ ق غ
· شکلات تختهای خردشده ۳ ق غ
· بیسکوییت پتی بور هردو رنگ : به میزان لازم تقریبا ۳ بسته تقریبا
· کره : ۳۰ گرم
· وانیل: کمی (یا گلاب:۱ ق غ )
دستور تهیه :
شیر،شکر،آرد،نشاسته،وپودرکاکائو راداخل ظرفی مخلوط کنیدو همبزنید و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا موادپخته ومایه غلیظ بشه(مایه کاملا کشداره و غلظت اون در حدماسته )
نکته :
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید تا هم طعم خامی آرد و نشاسته گرفته بشه .
اگرمایه شکلاتی شل باشه و داغ باعث خمیری شدن کیک میشه اگرهم خیلی غلیظ باشه یا سرد ممکنه به خوردبیسکوییت ها نره.
اجازه بدین کرم شکلاتی کمی ازداغی بیفته بعد بین بیسکوییت ها زده و بیسکوییت ها رابه ترتیب یکی ساده یکی کاکائویی داخل قالب طبق فیلم بچینید،روی آن رابپوشانید،وداخل یخچال استراحت بدین،اگر یک شبانهروز بماند خیلی بهتره چون مواد به خوردبیسکوییت ها میره و یککیک نرم وخوش طعمی خواهید داشت،
پس ازاستراحت روی ظرف سروبرگردانید وبه دلخواه .....تزیین کنید،
توجه :
کرم اگر حین کارسردشد،روی حرارت کمی گرمش کنید.
نوش جان