پیراشکی شکلاتی
موادلازم:
· 70گرم کره
· 2 عددتخم مرغ
· 4 ق غ شکر
· نصف ق چ وانیل
· 1پیمانه شیر
· 1 ق غ خمیر مایه
· حدود4 تا5 پیمانه آرد
تهیه👇
کره و تخم مرغ و3ق شکر و وانیل راباهم مخلوط وخوب هم بزنید 🍩
خمیرمایه و1ق شکرو1پیمانه شیر روباهم مخلوط وظرف روبپوشونید(10دقیقه) ت اخمیرمایه عمل اومده وپف کنه🍩
خمیرمایه عمل آمدهراباسایرموادمخلوط وآردالک شده راکم کم اضافه وبانوک انگشتان ورز بدین تاخمیر درظرف جمع بشه.بعد دستتون روچرب کنید و خمیر روبه مدت10دقیقه ورز بدین🍩
سعی کنید خمیرنرم ولطیفی بدست بیارید زیاد آرد به خورد خمیر ندید🍩
کاسه ای بزرگ چرب کنید خمیر و توکاسه بذارید و روش و
بپوشونید به مدت2ساعت تا خمیرپف کنه🍩
حالاپف خمیر را گرفته و خوب ورزبدین بعدخمیررا روی سطح چرب شده
باوردنه به قطرنیم سانت بازکرده وقالب بزنید🍩
دوباره روی خمیرها رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تاپف کنه بعد آروم که پف خمیرنخوابه درروغن فراوان باشعله ملایم سرخ کنید🍩
وروی دستمال سفره بزارید تاروغن اضافیش گرفته وخنک بشه.
🌸برای تزیین ۱ لیوان شکلات تخته ای خردشده+ ۱ ق غ روغن مایع روبن ماری کنید وتوی یه ظرف گود بریزید وپیراشکی ها روتوی شکلات مایع بزنید.بعد از خنک شدن ۲ ق غ شکلات سفید خردشده +نصف ق غ روغن مایع روبن ماری کنید.قیف یکبارمصرف توی لیوان بذارید وشکلات سفید رو توش بریزید؛نوک قیف روخیلی ریزسوراخ کنید وروی پیراشکیها روطرح بزنیدودرآخربا ترافل های رنگی یا پودر نارگیل تزیین کنید.