02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پیراشکی شکلاتی
پیراشکی شکلاتی

پیراشکی شکلاتی

موادلازم:

·        70گرم کره

·        2 عددتخم مرغ

·        4 ق غ شکر

·        نصف ق چ وانیل

·        1پیمانه شیر

·        1 ق غ خمیر مایه

·        حدود4 تا5 پیمانه آرد

تهیه👇

کره و تخم مرغ و3ق شکر و وانیل  راباهم مخلوط وخوب هم بزنید 🍩

خمیرمایه و1ق شکرو1پیمانه شیر روباهم مخلوط وظرف روبپوشونید(10دقیقه) ت اخمیرمایه عمل اومده وپف کنه🍩

خمیرمایه عمل آمدهراباسایرموادمخلوط وآردالک شده راکم کم اضافه وبانوک انگشتان ورز بدین تاخمیر درظرف جمع بشه.بعد دستتون روچرب کنید و خمیر روبه مدت10دقیقه ورز بدین🍩

سعی کنید خمیرنرم ولطیفی بدست بیارید زیاد آرد به خورد خمیر ندید🍩

کاسه ای بزرگ چرب کنید خمیر و توکاسه بذارید و روش و

بپوشونید به مدت2ساعت تا خمیرپف کنه🍩

حالاپف خمیر را گرفته و خوب ورزبدین  بعدخمیررا روی سطح چرب شده

باوردنه به قطرنیم سانت بازکرده وقالب بزنید🍩

دوباره روی خمیرها رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تاپف کنه بعد آروم که پف خمیرنخوابه درروغن  فراوان باشعله ملایم سرخ کنید🍩

وروی دستمال سفره بزارید تاروغن اضافیش گرفته وخنک بشه.

🌸برای تزیین ۱ لیوان شکلات تخته ای خردشده+ ۱ ق غ روغن  مایع روبن ماری کنید وتوی یه ظرف گود بریزید وپیراشکی ها روتوی شکلات مایع بزنید.بعد از خنک شدن ۲ ق غ شکلات سفید خردشده +نصف ق غ روغن مایع روبن ماری کنید.قیف یکبارمصرف توی لیوان بذارید وشکلات سفید رو توش بریزید؛نوک قیف روخیلی ریزسوراخ کنید وروی پیراشکیها روطرح بزنیدودرآخربا ترافل های رنگی یا پودر نارگیل تزیین کنید.