02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مرباپوست هندوانه
مرباپوست هندوانه

مرباپوست هندوانه

 

موادلازم

·        پوست هندوانه۲۵۰گرم

·        شکر ۵۰۰ گرم

·        گلاب نصف لیوان

·        آب نصف لیوان

·        چندقطره آبلیمو

تهیه:👇

پوست سفید هندوانه رو ازپوست سبز تا اونجا که میشه حتی قسمتهای صورتی پوست روهم جدا میکنیم ،پوست سفید روبه شکل خلالی ،نگینی ؛ خردکرده یاقالب  میزنیم.پوستهای خردشده روباکمی آب میجوشونیم  وپس ازچند درصافی می ریزیم.بعد داخل ظرف مناسبی ریخته وشکر وگلاب وآب رواضافه میکنیم به همراه چند قطره آبلیمو ومیزاریم ریز بجوشه و  غلیظ بشه.بعد پخت میزاریم کاملا سرد بشه سپس داخل ظرف شیشه ای دردار میریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم.

🌸میتونیدازکمی زعفران هم استفاده کنید.

تمام