مرباپوست هندوانه
موادلازم
· پوست هندوانه۲۵۰گرم
· شکر ۵۰۰ گرم
· گلاب نصف لیوان
· آب نصف لیوان
· چندقطره آبلیمو
تهیه:👇
پوست سفید هندوانه رو ازپوست سبز تا اونجا که میشه حتی قسمتهای صورتی پوست روهم جدا میکنیم ،پوست سفید روبه شکل خلالی ،نگینی ؛ خردکرده یاقالب میزنیم.پوستهای خردشده روباکمی آب میجوشونیم وپس ازچند درصافی می ریزیم.بعد داخل ظرف مناسبی ریخته وشکر وگلاب وآب رواضافه میکنیم به همراه چند قطره آبلیمو ومیزاریم ریز بجوشه و غلیظ بشه.بعد پخت میزاریم کاملا سرد بشه سپس داخل ظرف شیشه ای دردار میریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم.
🌸میتونیدازکمی زعفران هم استفاده کنید.
❤تمام