02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان نارگیلی
نان نارگیلی

نان نارگیلی


·        شیر ولرم نصف لیوان

·        آب ولرم نصف لیوان

·        خمیرمایه یک ق غ

·        روغن یک سوم لیوان

·        شکر یک سوم لیوان

·        پودر نارگیل یک چهارم لیوان

·        وانیل یا پودر هل یک ق م

·        نمک یک پنس

·        زعفران یه ق غ

·        آرد سفید نان فانتزی سه تا سه ونیم لیوان

·        رومال:

·        زرده تخم مرغ یک عدد

·        عسل یا شربت باریه ق غ

·        پودر نارگیل برای روی نان

·        مواد میانی :

·        شکر سه ق غ

·        پودر دارچین یک ق غ

·        کره آب شده دو قاشق غذاخوری

 

تهیه👇

ابتدا آب ولرم رابا یک قاشق شکر وخمیر مایه مخلوط می کنیم ومیذاریم کنار تا به عمل بیاد.بعد روغن مایه شکر وشیر ونمک و پودر نارگیل  و زعفران رو درونیه کاسه میریزیم و خوب مخلوط می کنیم بعد هم خمیر مایه به عمل آمده اضافه می کنیم وآرد رو کم کم به مایه اضافه کرده وبانوک انگشتان هم می زنیم تا خمیر نرمی بدست بیادبعد روشو پوشانده کنار میذاریم تا یک ساعت حجمش دو برابر بشه. بعد از یه ساعت استراحت پف خمیر رو گرفته واز خمیر کمی به اندازه گردو برداشته کمی خمیر رو پهن می کنیم روشکمی کره آب شده میزنیم یه قاشق چایخوری از مخلوط مواد میانی وسط خمیر میریزیم وخمیررو جمع می کنیم ودر سینی فر چرب شده با فاصله میذاریمویه ۱۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم. استراحت دوم خیلی رو پف نون تاثیر داره .بعد رومال میزنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه قرار میدیم.

بعد از پخت هم روشکمی عسل رقیق شده میزنیم وبا پودر نارگیل تزیین می کنیم.

این نون بدون موادمیانی هم خوشمزه ست 😊😍

 

نوش جان🌹