02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک ارده
کیک ارده

کیک ارده

مواد لازم برای کیک:

·        ۴ تخم مرغ هم دمای اتاق

·        ۱ و ۱/۸ پیمانه شکر

·        ۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق

·        حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع

·        حدود ۳/۴ پیمانه ارده

·        نیم پیمانه فندق خرد شده

·        نیم پیمانه کادایف تفتداده شده(اختیاری)

·        وانیل

·        ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

·        ۱ قاشق چایخوری پر، پودردارچین

·        ۲ و ۱/۸ پیمانه آردیا بیشتر

 

مواد لازم برای سس ارده:

۳/۴ پیمانه ارده

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر

👇دستور تهیه:

قالب میان تهی دلخواه رو با کمک فرچه، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین .برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار بشه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر رو اضافه و مخلوط کنید . بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین رواضافه کنین و بالیسک زیرو رو کنید تا گلوله ای در آرد نمونه بعدبه اختیار ، کادایف و فندق بو داده رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرو روکنید .مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه یا بیشتربپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج بشه .

برای سس:

 ارده و پودر شکرو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظ تر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.

میتونین سس نریزین.

توجه:دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتربپزه.