کیک ارده
مواد لازم برای کیک:
· ۴ تخم مرغ هم دمای اتاق
· ۱ و ۱/۸ پیمانه شکر
· ۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق
· حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع
· حدود ۳/۴ پیمانه ارده
· نیم پیمانه فندق خرد شده
· نیم پیمانه کادایف تفتداده شده(اختیاری)
· وانیل
· ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
· ۱ قاشق چایخوری پر، پودردارچین
· ۲ و ۱/۸ پیمانه آردیا بیشتر
مواد لازم برای سس ارده:
۳/۴ پیمانه ارده
۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
👇دستور تهیه:
قالب میان تهی دلخواه رو با کمک فرچه، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین .برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار بشه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر رو اضافه و مخلوط کنید . بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین رواضافه کنین و بالیسک زیرو رو کنید تا گلوله ای در آرد نمونه بعدبه اختیار ، کادایف و فندق بو داده رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرو روکنید .مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه یا بیشتربپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج بشه .
برای سس:
ارده و پودر شکرو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظ تر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.
میتونین سس نریزین.
توجه:دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتربپزه.