02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک انجیر
کیک انجیر

کیک انجیر

 

مواد لازم:

·        کره : ۱۰۰ گرم

·        شکر: نصف تا۳/۴ پیمانه

·        شیر: ۴ ق غ

·        روغن مایع: ۳ ق غ

·        تخم مرغ: ۳ عدد

·        وانیل: نوک ق چ

·        آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه

·        نشاسته ذرت (پودری):۵ ق غ

·        بیکینگ پودر:۲ ق م

·        انجیر: مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

🔸همه موادرو ازیک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.

🔸قالب رو چرب کنید و درصورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بندازید.

🔸فر رو بادمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرمبشه.

🔸آرد، ب پو نشاسته رو مخلوط کرده والک کنید و کنار بذارید.

🔸کره نرم وشکر رو بادور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا سبک و روشن بشه.

🔸حالا  روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و ۱دقیقه هم بزنید.

🔸تخم مرغ ها رو یکی اضافه وهر تخم مرغ رو ۱ دقیقه بزنید؛ با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.

🔸مخلوط موادخشک رو در ۳ مرحله داخل مواد الک کرده و آروم مخلوط کرده تا یک دست بشه.

🔸نیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید، مقداری از انجیرهای اسلایس شده رو روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک رو روی اونها پخش کنید، بقیه انجیر هارو روی سطح کیک بچینید.

🔸قالب روحدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر  تمیز از کیک خارج بشه، بپزید.

🔸اجازه بدین خوب خنک بشه، بعد از قالب خارج کرده و اگه خواستید کمی پودر قند روش الک کنید.

😍نوش جان