کیک انجیر
مواد لازم:
· کره : ۱۰۰ گرم
· شکر: نصف تا۳/۴ پیمانه
· شیر: ۴ ق غ
· روغن مایع: ۳ ق غ
· تخم مرغ: ۳ عدد
· وانیل: نوک ق چ
· آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
· نشاسته ذرت (پودری):۵ ق غ
· بیکینگ پودر:۲ ق م
· انجیر: مقدار دلخواه
طرز تهیه:
🔸همه موادرو ازیک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن.
🔸قالب رو چرب کنید و درصورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بندازید.
🔸فر رو بادمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرمبشه.
🔸آرد، ب پو نشاسته رو مخلوط کرده والک کنید و کنار بذارید.
🔸کره نرم وشکر رو بادور تند همزن ۵ دقیقه بزنید تا سبک و روشن بشه.
🔸حالا روغن مایع و شیر رو اضافه کرده و ۱دقیقه هم بزنید.
🔸تخم مرغ ها رو یکی اضافه وهر تخم مرغ رو ۱ دقیقه بزنید؛ با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.
🔸مخلوط موادخشک رو در ۳ مرحله داخل مواد الک کرده و آروم مخلوط کرده تا یک دست بشه.
🔸نیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید، مقداری از انجیرهای اسلایس شده رو روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک رو روی اونها پخش کنید، بقیه انجیر هارو روی سطح کیک بچینید.
🔸قالب روحدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از کیک خارج بشه، بپزید.
🔸اجازه بدین خوب خنک بشه، بعد از قالب خارج کرده و اگه خواستید کمی پودر قند روش الک کنید.
😍نوش جان