پای کیک سینابون
از عطراین کیک نگم براتونکه چه عطری داره ترکیب پودرنارگیل و دارچین ؛ اگر قالب پای ندارین تو قالب بزرگتر درست کنید.
نیاز داریم به 👇
تخم مرغ ٣عدد
ارد يك و نيم ليوان
روغن يك دوم پيمانه
ماست سه چهارم پيمانه
بيكينگ پودر یک قاشق چاي خوري
شكر يك ليوان سرخالي
وانيل یک دوم قاشقچای خوری
🌸مواد میانی پودر نارگیل مرغ و بد و قاشق غذا خوری دارچین یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق غذا خوری سر پر این مواد رو ترکیب کنید و کنار بزارید تا لابلای کیک ازش استفاده کنید.
همه مواد رو نيم ساعت در دماي محيط و بيرون يخچال قرار بدين.
تخم مرغها و شكر و وانيل رو ميزنيم تا سفيد و سبك بشه ماست رو اضافه ميكنيم و بعد از اينكه مخلوط شد روغن را اضافه ميكنيم و همزن رو خاموش ميكنيم آردرو با بيكينگ پودر سه بار الك ميكنيم و در دو الي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني هم ميزنيم داخل قالب پای کپسول کاغذی میزاریم دو قاشق از مواد کیک رو میریزیم و یک قاشق چای خوری از موادمیانی ریخته ودو قاشق دیگه از مایه کیک روش میریزیم تا مواد میانی پوشیده بشه. حدوده ده تا پای با این دستور بهتون میده در فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۰درجه بپزید تا روی پای طلایی رنگ بشه.
❤نوش جان