پولکی کنجدی
مواد
· 1 لیوان شکر
· 1 لیوان کنجد
· 10 گرم کره
· 2 قاشق زعفرون دم کرده
آب نصف لیموترش
تهیه:
ابتدا یه لیوان شکر رو داخلیه قابلمه میریزیم و حرارت رو کم می کنیم تا شکر آب بشه وقتی قهوه ای شد باکفگیرچوبی آرام میزنیم.
❌ توجه ❌
باید خیلی مراقب باشید که نسوزه ؛ ازکنارگاز تکون نخورید😜 وقتی مثل عسل شد کره رو بهش اضافه می کنیم کره رو هم میزنیم و یه قاشق آب لیمو تازه رو بهش اصافه می کنیم. بعد کنجد رو میریزیم هم میزنیمو وقتی کامل مخلوط شد زعفرون رو بهش اضافه می کنم هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه. موادرو خیلی سریع پهن می کنیم توی سینی چرب شده وباوردنه کاملا نازکش می کنیمو تا گرمه با چاقو برش میزنیم و بعد از هم جداشون می کنیم.
نوش جان 😋