02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مربای انجیر
مربای انجیر

مربای انجیر

·        انجیرریز 1 کیلو

·        شکر 750 گرم

·        گلاب 1 لیوان دستهدار

·        آبلیموی تازه 1ق

·        زعفران دم کرده 2 قغ

 

نکته:

دم انجیرها را جدانکنید یا درصورت کوتاه کردن از تهکوتاه نکنید چونبا این کار مربای شما شفاف نخواهد شد.

 

              👩🍳طرز تهیه:

 

درون قابلمه نسبتا بزرگی یک لایه انجیر بچینید. روی انجیرها را با شکر بپوشانید. این کار را تا تمام شدن انجیر و شکر ادامه بدین. بعدیه لیوان گلاب رو روی انجیرها بریزید و در قابلمه را گذاشته وبرای ۲۴ ساعت توی یخچال بذارین. اینکارباعث میشه گلاب وشکرتوی بافت انجیر فروبره ومربا طعم وعطرعالی بگیره.  بعد ازاین مدت ظرف را از یخچال بیرون آورده وچند ساعت درآشپزخانه بذارین تابه دمای محیط برسه.حالا قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد.بعد از بجوش اومدن شعله روکم کنید تا آروم بجوشه و غلیظ بشه.این مرحله باتوجه به نوع انجیر شما تا نرم شدن انجیر ممکنه ۱۵تا۲۰دقیقه طول بکشه.درمرحله آخر زعفران دم کرده وآبلیموی تازه را اضافه کرده وبهم بزنید واجازه بدین  مربا یک دقیقه دیگه ریز جوش بزنه.بعد شعله روخاموش کرده ومربا را توی همون ظرف بدون درکاملا خنک کنید و بعد توی ظرف درداربریزید.