کیک گلاب زعفران
مواد اولیه
· تخم مرغ:۳عدد
· شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ)
· روغن مایع:یک دوم پ سرخالی
· زعفران دم شده:۲ ق غ ب
· گلاب:۲ق غ
· شیر یا آب:یک چهارم پ
· پودر هل ۱ ق چ یا۱/۴ ق چ اسانس هل
· آرد:۱۸۰گرم(تقریبایک و یک چهارم پ)
· ب پ:۱ق چ سرپر
شروع:
تخم مرغ ها+شکر+پودر هلرا باهمزن برقی زده تا حجیم و کرم رنگ شود.گلاب+زعفران+ را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم.روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.آردو ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته بشه.
نکات:
بعدازپخت باعسل رومال کرده وپودرنارگیل پاشیدم.بااین دستور۱۰ عدد کیک (قالب مافین)درست میشه.
نوش جان