02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک گلاب زعفران
کیک گلاب زعفران

کیک گلاب زعفران

مواد اولیه

·        تخم مرغ:۳عدد

·        شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ)

·        روغن مایع:یک دوم پ سرخالی

·        زعفران دم شده:۲ ق غ ب

·        گلاب:۲ق غ

·        شیر یا آب:یک چهارم پ

·        پودر هل  ۱ ق چ یا۱/۴ ق چ اسانس هل

·        آرد:۱۸۰گرم(تقریبایک و یک چهارم پ)

·        ب پ:۱ق چ  سرپر

شروع:

تخم مرغ ها+شکر+پودر هلرا باهمزن برقی زده تا حجیم و کرم رنگ شود.گلاب+زعفران+ را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم.روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.آردو ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته بشه.

نکات:

بعدازپخت باعسل رومال کرده وپودرنارگیل پاشیدم.بااین دستور۱۰ عدد کیک (قالب مافین)درست میشه.

نوش جان