02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
ژله فالوده
ژله فالوده

ژله فالوده

 

مواد لازم :

ژله  لیمو ( یا طعم دلخواه)  برای قالب بزرگ ۴  بسته  پودرژله کافیه فالوده شیرازی ۲۵۰ گرم  تقریبا نصف بسته (فالوده آماده رو از بستنی فروشیا تهیه کنید و  یا رشته فالوده خشک  رو از لوازم قنادی بگیرید و با اب و شکر بجوشونید تا نرم و آماده بشه)

طرز تهیه:🍧

ـ  چهار  بسته ژله رو با شش  لیوان آب  جوش مخلوط کنید  و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه ( آب سرد لازم نیست ) .. این رو کنار بذارید تا خنک بشه .

 رشته های فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید ( دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه ) آب فالوده هم باید جدابشه تا ژله رو مات و کدر نکنه !

این مواد رو در دومرحله داخل قالب بریزید  تا فالوده ها به یکباره ته نشین نشن !  و قالب رو داخل یخچال قرار بدید تا ۶ ساعت نکته ..اگه بعد از مخلوط کردن هنوز ذرات ژله داخلش دیده میشه ظرفتون رو برای مدت کمی داخل ماکروفر یا روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژله به خوبی حل بشه.

🌹نوش جانتون