02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
كلافوتی گيلاس🍒
كلافوتی گيلاس🍒

كلافوتی گيلاس🍒

كِلافوتي يك دسرِفرانسوي با بافت نرم و پنبه اي و خيلي سبكه.اين دسر رو با انواع ميوه ها مثل گيلاس،آلبالو،هلو،آلو،زردآلو،سيب،گلابي و توتفرنگی می تونيد درست كنيد.

📝مواد لازم:

·       تخم مرغ درشت سه عدد،

·       كره كاملا نرم شده در دمای محيط دو ق غ

·       آرد نصف پيمانه(ليوان دسته دار فرانسوی)

·       ،شير يك پيمانه،

·       پودر شكر نصف پيمانه،

·       وانيل يك دوم ق چ

·       شكر دو ق غ(براي ميوه هاي ترش كمي بيشتر)

·       كره براي ته قالب

·       گيلاس يا آلبالوی پاک شده حدود سه ليوان

طرز تهيه:

 فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد.قالب ياظرفي انتخاب كنيد كه مناسب سِرو هم باشه چون اين دسر داخل همون ظرفي كه پخته ميشه سروميشه.ته قالب رو خوب كره بماليد و شكر بپاشيد.بعد گيلاس يا آلبالوي بدون هسته روبچينيد.اندازه كف قالب حدودا بيست سانت باشه.شير+تخم مرغ+پودر شكر+وانيل رو خوب باهمزن برقي بزنيد بعد كره و بعد آرد رو اضافه كنيد و خيلي خوب هم بزنيد تا مواد كاملا يكنواخت بشه. خمير كاملا روان و شله.خمير رو روے گيلاسها بريزيد و طبقه وسط فر سي و پنج تا پنجاه دقيقه بپزيد تا پف كنه و طلايي بشه.

🍒نکته مهم:

 بيش از حد بپزه بافتش لاستيكي ميشه.از فر خارج و وقتي از داغي افتاد روشو پودر قند بپاشيد.اين دسر معمولا گرم يا هم دما با محيط سروميشه كه وقتي هم دما با محيط باشه راحت تر برش ميخوره.

🍒پیشنهاد :

تخم مرغ و پودر شکر را خوب بهم بزنید تا کرمی رنگ شود از وانیل حتما به اندازه استفاده کنید چون این دسربه نسبت مواد تخم مرغش زیاده و بوی تخم مرغ میگیره اگه از وانیل مایع استفاده کنید خیلی خوش طعم ترمیشه.

می تونید از قالب بزرگتری استفاده کرده و گیلاس ها را یک ردیف کف ظرف قرار بدین.

🍒روزتابستونیتون خوشمزه