كلافوتی گيلاس🍒
كِلافوتي يك دسرِفرانسوي با بافت نرم و پنبه اي و خيلي سبكه.اين دسر رو با انواع ميوه ها مثل گيلاس،آلبالو،هلو،آلو،زردآلو،سيب،گلابي و توتفرنگی می تونيد درست كنيد.
📝مواد لازم:
· تخم مرغ درشت سه عدد،
· كره كاملا نرم شده در دمای محيط دو ق غ
· آرد نصف پيمانه(ليوان دسته دار فرانسوی)
· ،شير يك پيمانه،
· پودر شكر نصف پيمانه،
· وانيل يك دوم ق چ
· شكر دو ق غ(براي ميوه هاي ترش كمي بيشتر)
· كره براي ته قالب
· گيلاس يا آلبالوی پاک شده حدود سه ليوان
طرز تهيه:
فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد.قالب ياظرفي انتخاب كنيد كه مناسب سِرو هم باشه چون اين دسر داخل همون ظرفي كه پخته ميشه سروميشه.ته قالب رو خوب كره بماليد و شكر بپاشيد.بعد گيلاس يا آلبالوي بدون هسته روبچينيد.اندازه كف قالب حدودا بيست سانت باشه.شير+تخم مرغ+پودر شكر+وانيل رو خوب باهمزن برقي بزنيد بعد كره و بعد آرد رو اضافه كنيد و خيلي خوب هم بزنيد تا مواد كاملا يكنواخت بشه. خمير كاملا روان و شله.خمير رو روے گيلاسها بريزيد و طبقه وسط فر سي و پنج تا پنجاه دقيقه بپزيد تا پف كنه و طلايي بشه.
🍒نکته مهم:
بيش از حد بپزه بافتش لاستيكي ميشه.از فر خارج و وقتي از داغي افتاد روشو پودر قند بپاشيد.اين دسر معمولا گرم يا هم دما با محيط سروميشه كه وقتي هم دما با محيط باشه راحت تر برش ميخوره.
🍒پیشنهاد :
تخم مرغ و پودر شکر را خوب بهم بزنید تا کرمی رنگ شود از وانیل حتما به اندازه استفاده کنید چون این دسربه نسبت مواد تخم مرغش زیاده و بوی تخم مرغ میگیره اگه از وانیل مایع استفاده کنید خیلی خوش طعم ترمیشه.
می تونید از قالب بزرگتری استفاده کرده و گیلاس ها را یک ردیف کف ظرف قرار بدین.
🍒روزتابستونیتون خوشمزه