02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پارفه تمشک
پارفه تمشک

پارفه تمشک

مواد لازم:

آرد  120 گرم

خامه صبحانه  200 گرم

خلال پسته  30 گرم

تمشک  100 گرم

شیر  3 پیمانه

بیسکویت لیدی

فینگر  1 بسته

شکر  1/4 پیمانه

وانیل  1/4 ق چ

      👩🍳طرز تهیه:

آرد ،شیر و شکر را داخل شیر جوش ریخته خوب مخلوط کنید سپس روی شعله قرار داده و مدام هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، کرم آماده را کنار بگذارید تا کمی خنک شود بعد وانیل ،خامه صبحانه و خلال پسته را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید قالب بیضی کمربندی را انتخاب کرده کف قالب یک ردیف بیسکویت لیدی فینگر بچینید نصف کرم را روی بیسکویت ریخته دوباره یک ردیف لیدی فینگر بچینید ما بقی کرم را روی بیسکویت ها ریخته سطح آن را صاف کنید تمشک را پوره کرده با 4/1 پیمانه شکر مخلوط کرده روی دسر بریزید و با نوک چاقو به آرامی با کرم مخلوط کرده و حالت ماربل بدهید دسر آماده را به مدت 1 شبانه روز در فریزر قرار دهید سپس برش داده و سرو نمایید.

نکته1:در این دسرمی توانید بجای پوره میوه از میوه درسته داخل کرم استفاده کنید،نیز میتوانید پوره میوه را با کل کرم مخلوط کنید

نکته 2:در صورت دردسترس نبودن تمشک میتوانید ازآلبالو ،یا توت فرنگی و یا شاه توت استفاده کنید

نکته 3: بجای لیدی فینگر میتوانید از پتی بور نیز استفاده کنید.

نکته 4: در موادکرم میتوانید 30 گرم از آرد کم کرده و بجای آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

نکته۵:برای نرم شدن و‌ خوشمزه تر شدن لیدی فینگر بهتراست بعداز چیدن ته قالب روی  آنها را با شیر برس بزنید وبرای وسط دسر هم هردود و طرف لیدی فینگرها رادرشیرفروکنید.