02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
فالوده سیب
فالوده سیب

فالوده سیب


🔹یه دسر ساده و فوقالعاده خوب و خنک که برای تابستون عالیه😍.برای شربت، ۱ لیوان آب سرد و نصف لیوان گلاب رو داخل ظرف بریزید.

۱ لیوان شکر  اضافه کنید وروی شعله بذارین تا شکرحل بشه.بعد ازروی شعله بردارین تاخنک بشه.

۳ عدد سیب متوسط رو (ترجیحا سیب گلاب) با رنده درشت رنده کنید

۱ ق غ آب لیموی تازه یا آبلیمو روی سیب های رنده شده ریخته و به شربت اضافه کنید.

۱ ق غ تخم شربتی رو با کمی آب خیس کنید و وقتی دونه هاش آب رو جذب کردن، به مواد اضافه کنید.

مقداری یخ خرد شده داخل فالوده بریزید و تمام.

فالوده آماده ی سرو هستش، ولی اگه چند ساعتی داخل یخچال بمونه، مزه ی سیب بیشتر وارد شربت میشه و خوشمزه تره.

🔸میشه از خاک شیر،زعفران، چوب دارچین، عرقیجات دلخواه و ... هم استفاده کرد.

😍نوش جان.