فالوده سیب
🔹️یه دسر ساده و فوقالعاده خوب و خنک که برای تابستون عالیه😍.برای شربت، ۱ لیوان آب سرد و نصف لیوان گلاب رو داخل ظرف بریزید.
۱ لیوان شکر اضافه کنید وروی شعله بذارین تا شکرحل بشه.بعد ازروی شعله بردارین تاخنک بشه.
۳ عدد سیب متوسط رو (ترجیحا سیب گلاب) با رنده درشت رنده کنید
۱ ق غ آب لیموی تازه یا آبلیمو روی سیب های رنده شده ریخته و به شربت اضافه کنید.
۱ ق غ تخم شربتی رو با کمی آب خیس کنید و وقتی دونه هاش آب رو جذب کردن، به مواد اضافه کنید.
مقداری یخ خرد شده داخل فالوده بریزید و تمام.
فالوده آماده ی سرو هستش، ولی اگه چند ساعتی داخل یخچال بمونه، مزه ی سیب بیشتر وارد شربت میشه و خوشمزه تره.
🔸️میشه از خاک شیر،زعفران، چوب دارچین، عرقیجات دلخواه و ... هم استفاده کرد.
😍نوش جان.