02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
گلت هلو
گلت هلو

گلت هلو

موادلازم

·       چند عدد هلو

·       کره سرد ۱۰۰ گرم

·       آرد ۱ و نیم پیمانه

·       شیر سرد (یا آب) ۴ ق غ

·       شکر ۵ ق غ

·       نشاسته ذرت ۱ ق غ

·       وانیل نوک ق چ

·       پرک و خلال بادام برای تزیین

·       زرده تخم مرغ، زعفران و شکر برای رومال

تهیه👇

هلو رو شسته؛هسته بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنین، ۳ ق غ شکر و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کنین کنار بذارین.برای خمیر گلت، کره مکعبی خرد شده سرد (یخچالی) رو با آرد و ۲ ق شکر و وانیل مخلوط کنین(هم با نوک دست میشه هم با غذاساز) تا به شکل خرده نون در بیاد، بعد شیر رو قاشق قاشق اضافه کنین ( شیر حتما سرد باشه) تا جاییکه خمیر نرم و یکدستی بهتون بده تقریبا بین۴ تا ۶ ق کافیه، زیادم خمیر رو ورز ندین،خمیر آماده شده رو بزارین داخل کیسه فریزرو برای چند ساعت بزارین داخل یخچال( ۲ الی ۳ ساعت) بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی با کمک وردنه، گرد باز کنین. هلوهایی که قبلا آماده کردین رو وسط خمیر بریزین و خمیر رو ازاطراف تا کنین روی هم، رومال بزنین روشم پرک و خلال بادام بریزین با همون کاغذ داخل قالب بذارینش  داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه، دو سه دقیقه هم گریل رو روشن کنین و تمام👌😋

👈کره و شیر (یا آب) حتما سرد باشن.

👈خمیر رو زیاد ورز ندین.

👈گلت رو با هر میوه ای میتونین درست کنین.