گلت هلو
موادلازم
· چند عدد هلو
· کره سرد ۱۰۰ گرم
· آرد ۱ و نیم پیمانه
· شیر سرد (یا آب) ۴ ق غ
· شکر ۵ ق غ
· نشاسته ذرت ۱ ق غ
· وانیل نوک ق چ
· پرک و خلال بادام برای تزیین
· زرده تخم مرغ، زعفران و شکر برای رومال
تهیه👇
هلو رو شسته؛هسته بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنین، ۳ ق غ شکر و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کنین کنار بذارین.برای خمیر گلت، کره مکعبی خرد شده سرد (یخچالی) رو با آرد و ۲ ق شکر و وانیل مخلوط کنین(هم با نوک دست میشه هم با غذاساز) تا به شکل خرده نون در بیاد، بعد شیر رو قاشق قاشق اضافه کنین ( شیر حتما سرد باشه) تا جاییکه خمیر نرم و یکدستی بهتون بده تقریبا بین۴ تا ۶ ق کافیه، زیادم خمیر رو ورز ندین،خمیر آماده شده رو بزارین داخل کیسه فریزرو برای چند ساعت بزارین داخل یخچال( ۲ الی ۳ ساعت) بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی با کمک وردنه، گرد باز کنین. هلوهایی که قبلا آماده کردین رو وسط خمیر بریزین و خمیر رو ازاطراف تا کنین روی هم، رومال بزنین روشم پرک و خلال بادام بریزین با همون کاغذ داخل قالب بذارینش داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه، دو سه دقیقه هم گریل رو روشن کنین و تمام👌😋
👈کره و شیر (یا آب) حتما سرد باشن.
👈خمیر رو زیاد ورز ندین.
👈گلت رو با هر میوه ای میتونین درست کنین.