02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرشانامو
دسرشانامو

 

دسرشانامو

 مواد لازم:

·       شیر عسلی نصف قوطی

·       بستنی لیوانی وانیلی یک عدد

·       پنیر لبنه 200گرمی

·       خامه صبحانه یک عدد

·       پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری

·       ژله با هر طعمی دوست داشتید یک بسته

طرز تهیه:

ابتدا پنیر خامهای را در حدباز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم و کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیزافزوده و هم میزنیم و حالا ژله  باهر طعمی خواستید از قبل با یک ونیم لیوان آب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید، و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم. قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید.  من در این دسر از ژله آلبالو استفاده کردم .

نوش جان