کیک آردنخودچی
مواد لازم:
آرد سفید ۱ لیوان
· آرد نخودچی ۱ لیوان
· تخم مرغ ۳ عدد
· شکر ۱ لیوان
· شیر ۱/۲ لیوان
· روغن مایع ۱/۲ لیوان
· بیکینگ پودر ۱ ق چ
· وانیل ۱/۴ ق چ
· رنده پوست پرتقال ۱ ق م
· اسانس پرتقال ۵ قطره
· کنجد به مقدارلازم
طرز تهیه:
فر را با درجه۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید تخم مرغ و وانیل و شکر را حدودا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه.شیر و روغن و اسانس و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و کمی هم بزنید آرد سفید و آرد نخودچی و بکینگ پودر را سه بارالک کنید. و دردو مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی آرام با لیسک همبزنید تا با مواد مخلوط بشه.کف قالب را چرب وآرد پاشی کنید.یا کاغذ روغنی بندازید.مواد کیک رو داخل قالب بریزید و به فر منتقل کنید.درجه حرارت برای فرهای گازی ۱۸۰درجه درجه حرارت برای فرهای برقی و اونتوسترها۱۶۵درجه.مدت زمان پخت تقریبا ۴۵ دقیقه
نکته:
میتوانید روی مواد کیک را مقداری کنجد و مغزیجات به دلخواه بریزید.اگر از مغزآجیلی استفاده میکنید حتما مغزیجات را از یک شب قبل داخل گلاب خیس کنید که داخل فرنسوزه.
❤نوش جان