02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک آردنخودچی
کیک آردنخودچی

کیک آردنخودچی

 

مواد لازم:

 آرد سفید ۱ لیوان

·       آرد نخودچی  ۱ لیوان

·       تخم مرغ  ۳ عدد

·       شکر  ۱ لیوان

·       شیر  ۱/۲ لیوان

·       روغن مایع  ۱/۲ لیوان

·       بیکینگ پودر  ۱ ق چ

·       وانیل‏  ۱/۴ ق چ

·       رنده پوست پرتقال ۱ ق م

·       اسانس پرتقال  ۵ قطره

·       کنجد  به مقدارلازم

 

طرز تهیه:

فر را با درجه۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید  تخم مرغ و وانیل و شکر را حدودا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و‌کشدار بشه.شیر و‌ روغن و اسانس و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و کمی هم بزنید آرد سفید و آرد نخودچی و ‌بکینگ پودر را سه بارالک کنید. و ‌دردو مرحله به مواد اضافه کنید و‌ خیلی آرام با لیسک همبزنید تا با مواد مخلوط بشه.کف قالب را چرب وآرد پاشی کنید.یا کاغذ روغنی بندازید.مواد کیک رو داخل قالب بریزید و به فر منتقل کنید.درجه حرارت برای فرهای گازی ۱۸۰درجه درجه حرارت برای فرهای برقی و اون‌توسترها۱۶۵درجه.مدت زمان پخت تقریبا ۴۵ دقیقه

نکته:

 میتوانید روی مواد کیک را مقداری کنجد و مغزیجات به دلخواه بریزید.اگر از مغزآجیلی استفاده میکنید حتما مغزیجات را از یک شب قبل داخل گلاب خیس کنید که داخل فرنسوزه.

نوش جان