02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
خاگینه رولی مغزدار
خاگینه رولی مغزدار

خاگینه رولی مغزدار

 

  برای تهیه این مدل خاگینه مقدار آرد نسبت به دستورهای دیگه کمتره و این باعث میشه پوک باشه و موقع رول کردن نشکنه. من برای یه تابه مستطیل و نسبتا کوچیک (از همون تابه ۲طرفه گریل) این مقدار مواد رو درستکردم اگه تابه یا قالبتون بزرگ بود ۲برابر کنید ۴عدد تخم مرغرو با چنگال میزنید تا از لختگی دربیاد و بهش کمی وانیل و۲قاشق شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم .۴قاشق غذاخوری ماست شیرین و سفتو ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم ، ۲قاشق غذاخوری شکر دانه ریزهم اضافه و مخلوط میکنیم .بعد ۴ قاشق غذاخوری آرد رو الک کرده و به مایه خاگینه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ،آخرکار زعفرانغلیظ میریزیم و هم میزنیم .تابه مون رو حسابی چرب میکنیم و مایه خاگینه رو میریزیم و روی حرارت متوسط رو به پایین میزاریم و درشو میبندیم تا مغزپخت بشه بعد که روش بست و زیرش سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه ام کمی سرخ بشه بعد از پخت بلافاصله روی یه دستمال تمیز گذاشته و رول میکنیم و اجازه میدیم ۱دقیقه بمونه بعد باز میکنیم و چند قاشق ازشیره میریزیم روش و پخش میکنیم. بعدموادمیانی(گردو+دارچین+پودرگل محمدی) رو میریزیم دوباره چند قاشق شیره میریزیم و صاف میکنیم .رولمیکنیم و داخل شهد خنک میندازیم .چندین بار داخل شهد زیر و رو میکنیم که حسابی شهد جذبش بشه بعد که خنک شد با چاقو تیز برش میزنیم و با پودر پسته تزئینو میل میکنیم 😋

شهد

برای شهد ۱ لیوان سرخالی شکر نصف لیوانگلاب کمی زعفران غلیظ؛ و ۲عدد هل رومخلوط کنید وروی حرارت بذارین وقتی جوشید شعله روکم کنید تا شکرکاملا حلبشه؛ بعد ۱ ق چ آبلیمو اضافه کنید و بهم بزنید و از روی حرارت بردارین.میتونید خاگینه رو داخل فر هم قرار بدین با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه.