شیرین عسل خانگی
🍩مواد لازم:
· بسکوئیت ساقه طلایی
· مارشمالو
· شکلات تخته ای مقدارلازم
· روغن مایع ۱ ق غ
طرز تهیه:👇
بیسکوئیت ساقه طلایی رو کف تابه خالی بذارید (نیازی به چرب کردن تابه نیست) و کمی مارشمالو روش قرار بدید.زیرتابه رو روشن کرده و شعله رو خیلی خیلی کم کنید و در تابه رو هم بذارید.چند دقیقه زمانبدید تا مارشمالو نرم بشه. با چاقو یا چنگال چک کنید و اگه نرم شده بود، یه بیسکوئیتدیگه بذارید روش و کمی فشار بدید تا به مارشمالو بچسبه.بیسکوئیت رو سر و ته کنید ویکی دو دقیقه دیگه داخل تابه بمونه و بعد خارج کنید.به مقدار لازم شکلات تخته ای روبا ۱ ق غ روغن ذوب کنید تا روان بشه (من برای ۶ عدد شیرین عسل؛ حدودا ۱۲۰ گرم شکلات استفاده کردم).اضافه های مارشملو رو با چاقو جدا کنید و شیرین عسل رو داخل شکلات بغلتونید تا همه طرف شکلاتی بشه؛ بعد بصورت ایستاده داخل بشقاب بذارید، بره تو فریزر یا یخچالتا شکلات سفت بشه و بعد سرو کنید.
😍نوش جان