پولکی کنجدی
مواد
· 1 لیوان شکر
· 1 لیوان کنجد
· 10 گرم کره
· 2 قاشق زعفران دم کرده
· آب نصف لیموترش
تهیه:
ابتدا یه لیوان شکر روداخل یه قابلمه میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا شکر آب بشه وقتی قهوه ایشد باکفگیرچوبی آرام میزنیم.
❌ توجه ❌
باید خیلی مراقب باشید که نسوزه می ازکنارگاز تکون نخورید😜 وقتی مثل عسل شد کره رو بهش اضافه میکنیم کره رو هم میزنیم و یه قاشق آبلیمو تازه رو بهش اصافه میکنیم. بعد کنجد رو میریزیم هم میزنیمو وقتی کامل مخلوط شد زعفرون رو بهش اضافه میکنم هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه. مواد رو خیلی سریع پهن میکنیم تو ی سینی چرب شده و باوردنه کاملا نازکش می کنیم وتا گرمه با چاقو برش میزنیم و بعد از هم جداشون میکنیم.
نوش جان 😋