کیک مسقطی
موادلازم:
· تخم مرغ۴عدد،
· وانیل نصف قچ،
· شکرسه چهارم لیوان
· شیر ولرم نصف لیوان
· روغن مایع نصف لیوان
· آردسفیدیک وسه چهارم لیوان
· بکینگ پودر۱قم
👇طرزتهیه:
تخم مرغ،شکرو وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشداربشه،شیر وروغن رو بهش اضافه میکنیم،کمی میزنیم تا یکدست بشه درآخر آرد وبکینگ پودر رو که سه بارالک کردیم بهش اضافه میکنیم وبادورکند همزن درحد مخلوط شدن میزنیم،تو قالب چرب شده میریزیم،میذاریم تو فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه،باسیخ چوبی تست کنید که مطمئن بشید پخته،بعدازپخت ازفردرمیاریم میذاریم خنک بشه.
کرم زعفرانی رو روش میریزیم
موادروکش:
پنیرماسکارپونه۶قغ،زعفران دمکرده۲قغ،
شیرعسلی سه چهارمقوطی،
گلاب به میزان لازم
🌸تهیه کرم:
پنیر،زعفران وشیرعسلی رو باهمزن میزنیم تایک دست بشه،گلاب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،تاجایی که به غلظت دلخواه برسه،میتونید گلاب رو بیشتر بریزین که رقیق تربشه وبه خورد کیکتون بره،مندوس داشتم حالت خامه ای داشته باشه،این کیک خیلی لطیف وخوشمزهاس😋😋
حتما امتحانش کنید.