02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک گیلاس
کیک گیلاس

·       گیلاس بدون هسته نصف پیمانه

·       آرد ۲ و نیم پیمانه

·       شکر ۱ و نیم پیمانه

·       ماست ۱ پیمانه

·       روغن نصف پیمانه

·       بکینگ پودر ۲ ق چ

·       وانیل ۱/۲ ق چ

·       تخم مرغ ۳ عدد

     شـــــ👇ـــــروع

 

فرروبادرجه ۱۷۵ روشن کنید تا گرم بشه. تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن خوب بزنید تا کشدار و کرمی رنگبشه.بعد ماست و روغن رو اضافه کنید وبعدازاضافه کردن هرکدام یک دقیقه مواد روهم بزنید.بعد آرد و بکینگ پودر رو  سه بار الک کرده ودرچند مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کرده وبا لیسک بصورت دورانی هم بزنید.ک ف ودیواره های قالب رو خوب چرب کنید.گیلاسها روبافاصله کف قالب بچینید.باقاشق کم کم وبه آرامی روی گیلاس ها مایه کیک بریزید تا کامل پوشده بشن.حالا بقیه گیلاسها روروی مایه کیک بچینید.بقیه مایه کیک روتوی قالب بریزید تا گیلاسها وسط مایه قراربگیرند.قالب روتوی فر روی پنجره وسط بذارین. کیک تاوقتی که سیخ چوبی تستر تمیزبیرون بیاد؛ باید توی فرباشه. (۴۰ تا۴۵ دقیقه) بعدازسردشدن ازقالب جداکنید وبا هر چی دوستدارین دیزاین کنید ...

نوش جان