کیک گردودارچین
📝مواد لازم
· تخم مرغ 5 عدد
· وانیل نصف ق چ
· شکر 2 لیوان
· آرد 3 لیوان
· دارچین 3 قاشق غ
· بکینگ پودر یک قاشق غ
· شیر ولرم یک لیوان
· روغ مایع یک لیوان سرخالی
· گردو خرد شده نصف لیوان
👇 طرزتهیه:
تخم مرغ ها و وانیل را با دو ليوان شكر روبادورمتوسط همزن به مدت ٥ دقيقه خوب هم می زنیم.بعد سه ليوان آرد و سه قاشق دارچین و يك قاشق بكينگ پودر روسه بار الك کرده و در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ وشکر اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط مي كنيم.بعد يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه مي كنيم.در پایان گردوی خرد شده را با کمی آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم.
🍋نکته:
مخلوط کردن گردوها با آردباعث میشه که توی مایه کیک ته نشین نشن. مایه را داخل قالب چرب شده ريخته و به مدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر ازقبل گرمشده با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديد.بعداز۴۰ دقیقه باسیخ چوبی چک کنید اگر چیزی به سیخ نچسبید فر را خاموش کنید واجازه بدین کیک ۱۰ دقیقه توی فرخاموش بمونه وبعد بیرون بیارین.اینکارباعث میشه که روی کیک بعد ازبیرون آوردن ازفر چسبندگی نداشته باشه.
❤نوش جان