کیک براونی سیب
موادلازم:
· دو عدد سیب متوسط
· یک الی دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
· یک دوم قاشق چای خوری دارچین
مایه کیک
· ۲۰۰ گرم کره
· ۲۵۰ گرم آرد سفید
· یک و یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
· یک قاشق چای خوری دارچین
· یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
· ۲۵۰ گرم شکر قهوه ای
🍎سس سیب
نصف پیمانه (١ عددسیب خردشده، ٢ق غ شکر،نصف لیوان آب و کنی دارچین رو داخل ظرف روی حرارت بذارید تا پخته وغلیظ بشه بعد میکس کنید تا یکدست بشه)
یک قاشق چای خوریوانیل
طرز تهیه 👇
سیب ها را پوست بکندید و خرد کنید.
داخل یه کاسه سیب های خرد شده، مقداری شکر قهوه ای و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.
تهیه مایه کیک 👇
برای درست کردن مایه کیک براوونی سیب اصلا نیازی به همزن ندارید. ابتدا کره رو روی حرارت بذارید که ذوب بشه.
در یک ظرف، آرد،شکر قهوه ای، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی را بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
کره ذوب شده، سس سیب و وانیل را به ترکیب آرد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
سپس ترکیب سیب رابه خمیر اضافه کنید و باز با لیسک هم بزنید.
داخل قالب کیک، کاغذ روغنی بذارید. از مواد داخل قالب بریزید. چون حالت خیسی دارد، برای اینکه سطح کار راصاف کنید با کمک قاشق مرطوب این کار را انجام بدین.فر رو از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گرادگرم. کنید. حدود ۳۵ الی ۴۵ دقیقه طول می کشد که کیک براونی سیب شما پخته شود. فقط بایستی قسمت بالای کیک طلایی شود. و اگر از خلال دندان استفاده می کنید خلال دندان تمیز بیرونبیاد. برای تزیین ازمقداری گردوی خردشده وکارامل آماده استفاده کنید. مدت نگهداری کیک براونی سیب، دو روز در دمای محیطه. نهایت می تونید به مدت ۵ روز داخل یخچال بذارید که البته حتما قبل استفاده یکساعت بیرون بذارید که بافتش باز بشه. اگرم خیلی درست کرده باشید، داخل ظرف بچینید و داخل فریزر نگهداری کنید.