دسریخچالی نارگیلی
مواد لازم:
· شیر: ۲ لیوان
· خامه صورتی صبحانه:۱ بسته ۲۰۰ گرمی (یا خامه فرم گرفته قنادی)
· نشاسته ذرت (پودری):۲ ق غ
· آرد سفید قنادی: ۲ ق غ
· شکر: ۸ ق غ(اگه خامه قنادی استفاده کردید، ۵ ق غ شکر بریزید)
· وانیل: نوک ق چ
· پودر نارگیل: به مقدار لازم
· بیسکوئیت پتی بور:۲۴ عدد (اندازه ظرف پیرکس معمولی)
طرز تهیه:
🔸️اول شیرسرد، نشاسته، آرد سفید و شکر رو مخلوط کنید، بعد روی حرارت ملایم،مدام هم بزنید تا به غلظت برسه (البته نذارید خیلی سفت بشه،همین که به غلظت فرنی رسید کافیه).
🔸️مواد رواز حرارت برداشته و وانیل رو اضافه کنید.
🔸️بذارید مواد خنک بشه و بعد با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید.
🔸️خامه رو اضافه کرده و ۲دقیقه دیگه بزنید.
🔸️کف ظرف پیرکس رو یک ردیف بیسکوئیت چیده و یک سوم از کرِم رو روش بریزید، کمی هم پودر نارگیل بپاشید.
🔸️دوباره یک ردیف بیسکوئیت چیده و مابقی کرِم رو روش بریزید. کل سطح کار رو با پودر نارگیل کاور کنید.
🔸️حداقل ۵ساعت داخل یخچال بذارید تا آماده بشه.