02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسریخچالی نارگیلی
دسریخچالی نارگیلی

دسریخچالی نارگیلی

 

مواد لازم:

·      شیر: ۲ لیوان

·      خامه صورتی صبحانه:۱ بسته ۲۰۰ گرمی (یا خامه فرم گرفته قنادی)

·      نشاسته ذرت (پودری):۲ ق غ

·      آرد سفید قنادی: ۲ ق غ

·      شکر: ۸ ق غ(اگه خامه قنادی استفاده کردید، ۵ ق غ شکر بریزید)

·      وانیل: نوک ق چ

·      پودر نارگیل: به مقدار لازم

·      بیسکوئیت پتی بور:۲۴ عدد (اندازه ظرف پیرکس معمولی)

 

طرز تهیه:

🔸اول شیرسرد، نشاسته، آرد سفید و شکر رو مخلوط کنید، بعد روی حرارت ملایم،مدام هم بزنید تا به غلظت برسه (البته نذارید خیلی سفت بشه،همین که به غلظت فرنی رسید کافیه).

🔸مواد رواز حرارت برداشته و وانیل رو اضافه کنید.

🔸بذارید مواد خنک بشه و بعد با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید.

🔸خامه رو اضافه کرده و ۲دقیقه دیگه بزنید.

🔸کف ظرف پیرکس رو یک ردیف بیسکوئیت چیده و یک سوم از کرِم رو روش بریزید، کمی هم پودر نارگیل بپاشید.

🔸دوباره یک ردیف بیسکوئیت چیده و مابقی کرِم رو روش بریزید. کل سطح کار رو با پودر نارگیل کاور کنید.

🔸حداقل ۵ساعت داخل یخچال بذارید تا آماده بشه.