02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پخت نان تافتون
پخت نان تافتون

 

نان تافتون

نان تافتون یا تافتاننان تردی است که از خمیر فطیر یاخمیر «کم ورآمده»پخته می‌شه.

     📝مواد لازم :

·       برای6عدد نان

·       آب 2لیوان

·       آرد به میزان لازم

·       روغن 2قاشق غ

·       شکر 1قاشق غ

·       مخمر 1قاشق چ

·       نمک نصف قاشق چ

 

طرز تهیه :

ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم بشه.بعد آب ولرم رو با مخمر و شکر مخلوط کرده ؛ظرف روبپوشونین و 10 دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد.

بعد روغن رو اضافه کرده و خوبهم بزنید.آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواداضافه کرده و بانوکانگشتان مخلوط کنید تا جایی که احساس کنید خمیربه دست نمیچسبه.حالا خمیر رو 10 دقیقه  ورزبدین.

اینطوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردونید.خمیر آماده را در کاسه  چرب به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت بدین تاحجمش 2برابر بشه.

روی سینی کمی آرد بپاشید، تکه کوچکی از خمیربردارید وابتداگرد کنید و بعد با وردنه خوب باز کنید ، کف تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط بذارین و خمیرهای باز شده را کف تابه پهن کنید تا نانها پخته بشن ( میتونید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید) ، پس از مدتی برگردونید تا طرف دیگه نان  بپزه .

نان داغ صبحانه را دلچسب میکنه...

   

   نوش جان