نان تافتون
نان تافتون یا تافتاننان تردی است که از خمیر فطیر یاخمیر «کم ورآمده»پخته میشه.
📝مواد لازم :
· برای6عدد نان
· آب 2لیوان
· آرد به میزان لازم
· روغن 2قاشق غ
· شکر 1قاشق غ
· مخمر 1قاشق چ
· نمک نصف قاشق چ
✍طرز تهیه :
ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم بشه.بعد آب ولرم رو با مخمر و شکر مخلوط کرده ؛ظرف روبپوشونین و 10 دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد.
بعد روغن رو اضافه کرده و خوبهم بزنید.آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواداضافه کرده و بانوکانگشتان مخلوط کنید تا جایی که احساس کنید خمیربه دست نمیچسبه.حالا خمیر رو 10 دقیقه ورزبدین.
اینطوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردونید.خمیر آماده را در کاسه چرب به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت بدین تاحجمش 2برابر بشه.
روی سینی کمی آرد بپاشید، تکه کوچکی از خمیربردارید وابتداگرد کنید و بعد با وردنه خوب باز کنید ، کف تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط بذارین و خمیرهای باز شده را کف تابه پهن کنید تا نانها پخته بشن ( میتونید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید) ، پس از مدتی برگردونید تا طرف دیگه نان بپزه .
نان داغ صبحانه را دلچسب میکنه...
❤️ نوش جان