02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مرباتوت سفید
مرباتوت سفید

مرباتوت سفید

📝موادلازم:

توت 1 کیلو

شکر 1 کیلو

گلاب نصف لیوان

آب لیموی تازه 1ق غ

      

طرز تهیه مربای توتسفید :

ابتدا توت ها را خوب شسته  و در یک آبکش می ریزیم تاخشک بشن و دانه دانه اون ها را تمیز می کنیم . بعد یه ظرف دردار انتخاب می کنیم و یک لایه توت سفید و یک لایه شکر می ریزیم ودرآخرگلاب را روی لایه آخر ریخته درب ظرف را می بندیم.ظرفرا بمدت 24 ساعت  داخل یخچال میذاریم تا شکر و گلاب به خورد توت ها بره این کار باعث میشه که توت ها آب بندازه .

🌸نکته:

موقع پخت این مربا هیچ آبی اضافه نمیشه.توتها را درظرف مناسبی ریخته وروی شعله ملایم می ذاریم.وقتی که  بجوش اومد حرارت را کم می کنیم واجازه می دیم حداقل۱۰ دقیقه بجوشه.بعد آب لیمو را اضافه می کنیم ودوباره ۵ دقیقه دیگه بایدآروم بجوشه تا قوام پیداکنه. بعد از این زمان برای تست غلظت مربا ،‌ مقداری از شیره آن را در بشقاب یا نعلبکی ریخته و چند دقیقه توی یخچال میذاریم تا خنک بشه وبعد غلظتش رو امتحان می کنیم.اگه شیره مربا مثل عسل کش آمد غلظت مربا کافیه.درغیراین صورت اجازه بدین مربا ۵ دقیقه دیگه ریزجوش بزنه. این مربای خوش عطر و بو رو به همراه کره یاخامه یا بعنوان تزیین انواع کیک و بستنی نوش جان کنید.

🌸نکته:

۱_درزمان پخت درقابلمه رونذارید.

۲_مربا رواصلا بهم نزنید تا توتها سالم بمونن ومرباتون شیک ومجلسی بشن.