02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باقلواخانگی
باقلواخانگی

باقلواخانگی

موادلازم :

خمیر👇

·       تخم مرغ ۱ عدد

·       آب جوش +گلاب نصف پیمانه

·       شکر ۱ قاشق غذاخوری

·       روغن مایع یک چهارم پیمانه

·       آرد به مقدار نیاز

·       نشاسته ذرت به مقدار نیاز

🥃 برای شربت:

·       شکر ۱ پیمانه

·       آب وگلاب نصف پیمانه

·       زعفران دم کرده یک ق غ

·       آب لیمو نصف ق

·       گلوکز یک ق غ

        شـــــ👩🍳ـــــروع:

 شربت؛

شکر وآب وگلاب و زعفران وآبلیمو را روی حرارت ملایم گذاشته و وقتی شکر حل شد گلوکز رو اضافه و حرارت را کمی زیاد کرده تا شربت به جوش بیاد وحدود دو سه دقیقه بجوشه بعد ازروی شعله بردارین تاخنک بشه.

 خمیر ؛

تخم مرغ و شکر را خوب مخلوط و روغن  وآب جوش وگلاب را اضافه و۲ تا۳ دقیقه هم بزنید. آرد الک شده رو درچند مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید درحدی که خمیر لطیفی که به دست نچسبه حاصل بشه،زیاد آرد زدن باعث میشه خمیر کیفیتش رواز دست بده. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد به دوقسمت تقسیم کرده و هرقسمت را بصورت مستطیل ونازک ترازخمیر لواش به کمک آرد نشاسته ذرت باز کرده واز عرض رول کنید و به قسمتهای یک سانتی تقسیم کرده وبرش بزنید.حالا تکه هارو در روغن شناور سرخ کرده ودرشربت خنک شده بریزید. درآخربا پودر پسته تزیین کنید.