02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کاچی۴مغز
کاچی۴مغز

کاچی۴مغز

دسررمضان

کاچی چهار مغز ازدسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کرمان با قدمت چند صد ساله است. این معجون مقوی و پرانرژی وعده های افطاروسحری بسیارمناسبه😊

👇مواد لازم :

·       مغز گردو  : نصف استکان نیم کوب شده

·       مغز بادام:نصف استکان نیم کوب شده

·       مغز پسته:نصف استکان نیم کوب شده

·       مغز فندق: ۱ ق غ نیم کوب شده

·       آرد جوانه گندم یا آرد برنج :۲ لیوان

·       نبات آسیاب شده :۲ لیوان

·       کره :۲۰۰ گرم

·       آب :۳ لیوان

·       گلاب :  ۱لیوان

·       زعفران ساییده شده: یک ق چ

 

     🍹طرز تهیه:

نبات کوبیده شده را با ۳لیوان آب روی حرارت می ذاریم تا بجوشه.بعد اون رو صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم .کره را درقابلمه ریخته ،روی شعله ملایم  ذوبمی کنیم وبعد  آردالک شده را کم کم اضافه می کنیم.حالابا قاشق چوبی  مرتب به هم می زنیم. شعله پخش کن رازیرظرف گذاشته  و به هم زدن ادامه می دهیم تارنگ آرد طلایی بشه ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آردنیست). حالا شربت آماده شده از نبات را کم کم  اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایه صاف و یکدست بشه.گردو،بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تاکاچی  به روغن بیفته در این مرحله کاچی آماده است. حالا وقت سرو کردن رسیده.کاچی رادرظرف مناسب ریخته وبا مغز بادام پوست گرفته, خلال پسته و وبادام یاگل سرخ تزیین میکنیم.

 بفرمایید نوش جان کنید.