02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
  نان پیده
نان پیده

  نان پیده

 

📝موادلازم:👇

·       آرد سه لیوان

·       شیر ولرم  یک لیوان

·       شکر سه ق  غ

·       روغن مایع  یک ق غ

·       کره ۷۰ گرم

·       تخم مرغ ۱ عدد

·       نمک یک چهارم ق چ

·       خمیر مایه فوری یک ق غ  

🍞مواد رومال :

·       زرده تخم مرغ  ۱ عدد

·       شیر  دو قاشق غذاخوری

·       کمی کنجد و تخمخرفه 

·       کمی  شکر

طرز تهیه  :

آرد را سه بار الک کرده و تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده (حتی خمیر مایه)  سپس کره را آب کرده و خنکمی کنیم به همراه تخم مرغ و شیر ولرم و روغن مایع در مرکز آرد که گود کردیم می ریزیم وبه سرعت با نوک انگشت مخلوط می کنیم. چسبندگی این خمیرعادیه پس سعی کنید به آن آرد اضافه نکنید و درصورت لزوم فقط کمی دستتون رو توی آرد بزنید با ورز دادن چسبندگی خمیر روبگیرید. خمیر رودرظرف چرب شده بذارین وروش روبپوشونید تا حجمش ۲ برابربشه

خمیررابرای یک ساعت استراحت میدین، بعد پف خمیر را گرفته(باورزدادن) و دوباره می ذاریم ربع ساعت دیگه  استراحت کنه .

بعد از آن روی سطح صاف کمی آرد پاشیده از خمیر برداشته  آن را با وردنه گرد پهن می کنیم دورتا دور و سطح خمیر را بوسیله یک کاسه خط می اندازیم.۱عدد زرده وکمی شیر را با هم مخلوط کرده با برسبه آرامی روی نان بکشید.

و کنجد و تخم خرفه پاشیده( کمی شکر در صورتت مایل) و دوباره در سینی ده دقیقه استراحت بدید بعد از استراحت دوباره خط های روی نان را  عمیق کنید تا در اثر پخت از بین نره و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه بذارین. یک ظرف آب هم برای خشک نشدن نان هادر فر قرار بدین. بعد از پخت کمی کره ذوب شده روی نانها بمالید تا براق بشن .

این نان فوق العاده خوشمزه و خوش بافته.

 

           نوش جااان