حلوابادام
· آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم
· آرد برنج ۲۵۰ گرم
· پودر بادام ۲۰۰ گرم
· پودر قند ۷۰۰ گرم
· هل آسیاب شده ۲۰ گرم
· کره ۳۵۰ گرم
· روغن جامد ۲ ملاقه کوچک
· زنجبیل به میزان لازم
آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود وباید رنگ ان روشن باشد ....بعده تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد هارا از روی حرارت برداشته و الک کنید .
دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخوردسپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنیدو در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قراردهید