دسرخرما
ویژه رمضان
📝مواد موردنیاز
· خرمای بدون هسته 40 عدد
· گردو چهار تکه شده 10 عدد
· گردو خردشده 60 گرم
· تخممرغ 2 عدد
· کره آبشده 60 گرم
· شیر 2 ق غ
· پسته خردشده 60 گرم
· پودر دارچین 2 ق غ
📝طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید.در داخل هر خرما بهجای هسته یکربع گردو قرار دهید. سپس خرماها را در کنار یکدیگر دریک ظرف نسوز (پیرکس) بچینید. توجه کنید چینش چند ردیفی خرما بر روی هم هیچ اشکالی ندارد.یک تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و سپس روی خرماهابریزید و فواصل خالی میان خرماها را هم با گردوی خردشده پر کنید تا سطح یکنواختی حاصل شود.ظرف خرما را به مدت 10 دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید وپسازآن دوباره از فر بیرون بیاورید.تخممرغ دوم را ابتدا با چنگال به هم زده وبعد یک ق غ پودردارچین را اضافه کرده وخوب بهم بزنید و سپس روی خرما بریزید. دوباره ظرف خرما را در فر قرار داده تا5 دقیقه دیگر با همان درجه پخته شود.پس از خارج کردن ظرف از فر کره ذوبشده را روی خرماهابریزید و با پسته و پودر دارچین آن را تزئین کنید.