فروماژپرتقال🍊
مواد لازم:
· زرده تخم مرغ : 4 عدد(جایگزین سه بسته بستنی وانیلی لیوانی)
· شکر : 1 پیمانه
· آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم
· خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
· وانیل : نصف قاشق چای خوری
· پودر ژلاتین : دوقاشق چایخوری سر پر
· رنده پوست پرتقال یک قاشق چای خوری
· پالپ پرتقال : دوقاشق غذاخوری(پرتقال بدون پوست خرد شده)
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ بشع.سی دقیقه روی بخار کتری بن ماری کنید و هرچند دقیقه یکبار مخلوطش کنید، اینجوری خیالتون کاملا ازبابت پخته شدن زرده راحته
پودر ژلاتین رو با۱/۴لیوان آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده باشکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آبشده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و پالپ پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه،
مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و به مدت ۴ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته بشه.
🍊دستوربا بستنی:
اول از همه آب پرتقال وپالپ پرتقال آماده کنید شکرو هم بریزید تا شکر حلبشه.حالابستنی رو توی ظرفدیگه بریزید همبزنید تا کاملا آب بشه بعدخامه بریزید خوب همبزنید تا بستنیو خامه مخلوط بشن.حالا به آب پرتقال اضافهکنید و پودرژلاتین بن ماری شده روبهش اضافه کنید ومخلوط کنید و داخل قالب چرب شدهبریزید.اگه با بستنی درست کردید به وانیل نیازی نیست.
❤نوش جان