کیک مارمالادی
📝مواد لازم:
· تخم مرغ ۳ عدد
· آرد ۳ پیمانه
· کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم
· شکر یک پ
· ماست یک پ
· بکینگ پودر۱ و ۱/۴ ق چ
· وانیل ۱/۴ ق چ
· مارمالاد به میزان لازم
👩🍳طرز تهیه:
1. ابتدافر روبادرجه ۱۸۰ روشن کنید.
2.کره و شکر را بزنید تا حجم بگیره.
3.تخم مرغ ها را تک تک به همراه وانیل اضافه کرده و چند دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.
4.بکینگ پودر و ماست را مخلوط کرده به مایه اضافه کنید.
5. آرد سه بارالک شده را اضافه و با لیسک هم بزنید.
6.کف قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی کنید .
۲/۳.7مایه کیک را در قالب بریزید.
8.مارمالاد دلخواه روروی مایه کیک بریزید و پخش کنید
توجه کنید مارمالاد ازدیواره قالب فاصله داشته باشه.
9.به بقیه مایه کیک کم کم آرد اضافه کرده وهم بزنید تا مثل خمیر شیرینی فرم بگیره.
10. این خمیر را باوردنه بازکرده و بصورت نوار باریک برش زده و به حالت حصیری روی مارمالاد بچینید.
11. از مخلوط زرده و زعفران کیک رو رومال کنید .
باکنجد یا سیاهدانه روی کیک رو تزیین کنید .
12. مواد کیک رو بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بذارین.
۵دقیقه پایانی گریل روشن کنید.
❤نوش جان