گلت توتفرنگی
· توت فرنگی : نیم کیلو
· شکر: 4 قاشق غذا خوری
· نشاسته ذرت : 1 و 1/2 ق چ
🌸مواد لازم برای خمیر:
· آرد: 2 پیمانه
· کره سرد : 100 گرم
· آب یخ: 4 تا 6 ق غ
· شکر: 2 ق غ
· زرده تخم مرغ 1 عدد
· 2 ق غ شکر
👩🍳طرزتهیه:
توت فرنگی ها رو شسته وبرگش رو جداکنید و بعد دونیم کنید .شکر و نشاسته رو خوب مخلوط کنید و بعد روی توت فرنگی ها ریخته و کناربذارین.کره رو خرد کنید با آردو 2ق غ شکر و وانیل توی ظرف گودی بریزید و بانوک انگشتان خوب هم بزنید . آب رو بهش اضافه کنید و بادست خوب ورز بدین تا خمیر یکدستی که بدست نمی چسبه درست بشه.خمیر رو به 3 قسمت تقسیم کنید و هر تکه رو گردکنید و روی میز کار با کمک وردنه باز کنید.داخل خمیرها رو با برس زرده تخم مرغ زده شده بمالید و بعد مقداری توت فرنگی بریزید کناره های خمیر روروی توت فرنگیهاجمع کنید و دوبارهروی خمیر روکمی با برس تخم مرغ بمالید و بعد مقداری شکر رو روی خمیر ها بپاشید.
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید و گلت ها روبزارید داخل فر به مدت 25-30 دقیقه یا تا وقتی که روشون طلایی بشه .
بعد روی هر کدوم از گلتهای نیمه گرمیک اسکوپ بستنی بذارید.