02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مارمالاد سیب
مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

مواد لازم:

·       سیب یک کیلو

·       شکر  یک کیلو

·       وانیل یک چهارم ق چ

·       پودر گل سرخ یک ق چ

·       آبلیمو ۲ قاشق غ

·       ورق ژلاتین ۲عدد

·       کمی زعفران

    

       🍎طرز تهیه

سیب ها را پوست گرفته هسته ها را در بیارین میتونین سیب ها را مربع های ریز کنید یا رنده کنید یا با خردکنریزشون کنید.یه قابلمه جا دار بردارین که مارمالادتون قشنگ جا برای هم زدن و پختن داشته باشه.قابلمه برای پخت مربا و مارمالاد اگه لعابی باشه بهتر اگه نبود تفلون باشه. سیب ها را با۲لیوان آب بذارین بپزه.سیب ها که پخته و نرم شد شکر و زعفران را اضافه کنیدو وقتی بجوش اومد شعله روکم کنید تا باشعله ملایم پخته وغلیظ بشه.

🍏نکته:اگه سیب شما ترش بود نصف لیوان شکراضافه کنید. وقتی مارمالادشما به غلظت کافی رسید ؛دو ورق ژلاتین روکه باآب سرد حل کردین داخل قابلمه ریخته وخوب بهم بزنید. چند جوش که خورد  آبلیمو و وانیل رواضافه کنید ؛بهم بزنیدوشعله راخاموش کنید.

🍏نکته:

برای اینکه بدونید مارمالاد به غلظت کافی رسیده قبل ازریختن ژلاتین یه قاشق از اون را توی بشقاب بریزید سرد که شد نگاه کنیداگه شهدش هنوز شل بودبذارید بجوشه تا قوام بیاد اگه غلظتش مثل عسلبود شعله رو خاموش کنید

🍎نکته:

اگه ورق ژلاتین نداشتین یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را حل کنید و داخل مارمالاد بریزید اگه پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین نبود.نصف بسته پودر ژله آلورا یا لیمو یا سیب را به مارمالاداضافه کنید.

🌹پودر گل سرخ دلخواه هست.من‌‌گل سرخرا برای عطر بیشتر ریختم خیلی عالی شد.میتونید چند تا هل درسته درون مربا یا مارمالاد بریزید و آخر کار هل ها را دربیارید.

مارمالاد؛راحتما درظرف دربسته نگهداری کنید.