کاپ کیک عسلی
📝موادلازم:
آرد سفید قنادی یک پیمانه+ یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودرنصف قاشقمرباخوری
شکر نصف پیمانه سرخالی
عسل سه قاشق غذاخوری
شیر یک چهارم پیمانه
کره. یا روغن صد گرم
تخم مرغ متوسط سه عدد
شیر خشک یک قاشق غذاخوری سر صاف
پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری سر صاف
💚نکته:
میتونید نشاسته و شیر خشک رو حذف و بجاش یک قاشق غذاخوری آرد به مواد اولیه اضافه کنید
💚شــــــــــــــــــــروع:
اول ازهمه فرر و با دمای۱۸۰درجه روشن کنید تا گرم بشه.آردو نشاسته ؛ بکینگ پودرو شیر خشک را باهم مخلوط کنید؛ وبعدازچندبارالک کردن بذارید کنار.همینطور شیر رو روی کره بریزید و روی حرارت بذارید تا حدی که کره آب بشه وکناربذارین تا کمی خنک بشه. بعد تخم مرغ وشکر و نوک قاشق چایخوری وانیل و نمک رو برای هفت تا ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وبافتش خامه ای بشه،حالا عسل رو با یک قاشق غذاخوری سر صاف آب گرم کمی رقیق کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید، مخلوط آرد رو کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی و آروم هم بزنید ،سپس مخلوط شیر و کره رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک آروم مخلوط کنید. داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید و مواد کیک داخلش بریزید تا حدی سر کپسول ها خالی باشه،بعد در فر گرم بذارین. بعد از بیست و پنج تاسی دقیقه با خلال دندون وسط کیک رو چک کنید اگر از مواد بهش نچسبید آماده است.
❤نوش جان