رولت خرما
ويژه رمضان🌙
خرمای سیاه۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل ، دارچینو هل از هر کدام 1 قاشق چای خوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده۱ قاشق غذاخوری
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شدهرا اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن میکنیم و باوردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایعو یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدی که آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و صاف میکنیم و بعدبا کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعداز رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.