فرنی دو رنگ
ويژه رمضان
دو قاشق غذا خوری سر پرآرد برنج و ویک ق غ نشاسته پودری روبا چهار قاشق غذاخوری شکر رو در دو لیوان شیر خوبمخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز و شکر حل شه.روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هممیزنیم تا فرنی مون یکدست بشه.کمی که غلیظ شد چهار قاشق غذاخوری گلاب میریزیم و بازهم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه.شعله رو خاموش و یک قاشق پر خامه میریزیم و باز مدامهم می زنیم تا یکدست شه. نصف مواد رو با کمی زعفران دمکرده غلیظ مخلوط کردم و نصفشساده!
توی دو تا سس خوری ریختمو همزمان با هم از دوطرف توی ظرف ریختم.