02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مربای توت سیاه
مربای توت سیاه

مربای توت سیاه

(شاتوت)

·       مواد لازم:

·       شکر :1کیلو

·       توت سیاه:1 کیلو

·       آب لیموترش:1 ق چ

 

🍃طرز تهیه:

توت سیاه رو بشویید و دم اونها رو با قیچی جدا کنید ـ شکر رو لابلای اونها بریزید درظرف رو ببندید بگذارید حداقل 12 ساعت توی یخچال بمونه تاآب بندازه بعد از این مدت مخلوط شکر و توت سیاه روتوی قابلمه بریزید با حرارت متوسط تا بجوشه  مرتب کف روی مربا روبگیرید.  15 دقیقه که جوشید اگه دیدید هنوز رقیقِه توت سیاه ها رو به کمک کفگیر دربیاریدبگذارید شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه معمولا برای قوام شربت 20 الی 25 دقیقه کافیه  توت های سیاه رو درآوردیمکه له نشنبه آب هم نیازی نیست خودِ توت سیاه ها آب میندازن البته اگه شربت میخوایدداشته باشید نصف لیوان آب همون اول که روی اجاقِ اضافه کنید  به غلظت مورد نظر که رسید 1 ق چ آبلیمو رو اضافه کنید دو دقیقه موند اجاق رو خاموش کنید آبلیمو برای اینه که مربا شکرک نزنه

نوش جان