02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی رویال پسته ای
شیرینی رویال پسته ای

امروز یه شیرینی خیلی خوشمزه  آوردم  با یه مغزی خیلی خیلی جذاب

شیرینی رویال پسته ای

 

مواداولیه👇

پودر پسته 50 گرم

پودر قند 150 گرم حدود1 پیمانه

کره نرم به دمای محیط رسیده یا روغن جامد قنادی 150 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل 1/4 قاشق چای خوری

پودر هل 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری

آرد قنادی 200 گرم

بسته به جنس آرد و یا روغنی که استفاده میکنید ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه

رنگ ژله ای سبز کمی(به دلخواه)

از رنگ مایع نمیشه استفاده کرد.

شــــــــــ👇ــــــــــروع

ابتدا پودر پسته و چند قاشق از پودر قند رو باهم مخلوط و آسیاب کنید تا پودر پسته کاملا نرم و اردی شودبهتره از یک ساعت قبل پودر پسته رو در فریزربذارین و بعد با پودر قند آسیاب کنید تا روغن نندازه.بقیه پودر قند+روغن جامد قنادی یا کره را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه.سپس زرده تخم مرغ+وانیل+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.پودر پسته آسیابشده رو هم اضافه و مخلوط کنید.در انتها آرد را به تدریج اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه.

به هیچ عنوان خمیر را ورز ندید وگرنه روغن میندازه و شیرینی سفت میشه.

حتما به تدریج اضافه کنید در نهایت خمیر شیرینی باید لطیف باشه طوری که اگر مقداری از اونو توی دستتون گلوله کردید گلوله به هیچ وجه ترک نداشته باشه.

آرد زیادی باعث سفت و ترکدار شدن خمیر میشه و در نهایت شیرینی روخشک میکنه

وقتی خمیر آماده شد میتونید بلافاصله گلوله کنید و روی خمیر روطرح بندازید بعد سینی رو 20 دقیقه در یخچال قرار بدید

و یااگر خواستید خمیر رو کاتر بزنید باید خمیر را ابتدا 1 ساعتدر یخچال بذارید تا کاملا سرد بشه و بعد بین دو نایلون به ضخامت 3 تا 5 میلی باز کاتربزنید

خمیر ها را با فاصله درسینی بچینید

و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10تا 15 دقیقه بپزید

فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر

در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم میتونید بپزید.

وقتی شیرینی پخت بلافاصله از فر دربیارید وگرنه شیرینی خشک میشه.

بافت شیرینی پوک و ترده و توی دهان آب میشه.

درصورت استفاده از روغن قنادی تا چند ماه در جای خنک قابل نگهداریه.

درصورت استفاده از کره تا دو هفته در یخچال قابل نگهداریه.

حالا اون چیزی که باعث  تفاوت این شیرینی شده مغزی اون هست ، دو ق غ شیرعسلی+دوق غ پودرپسته+دو ق غ شکلات سفید ذوبشده+یک چ ق چ هل پودرشده +یک دوم ق غ گلاب رو مخلوط کنید و برای رویه شیرینی استفاده کنید ، اگر برای بین شیرینی ها استفاده کنید بیشتر لازمه.