امروز یه شیرینی خیلی خوشمزه آوردم با یه مغزی خیلی خیلی جذاب
شیرینی رویال پسته ای
مواداولیه👇
پودر پسته 50 گرم
پودر قند 150 گرم حدود1 پیمانه
کره نرم به دمای محیط رسیده یا روغن جامد قنادی 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
پودر هل 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری
آرد قنادی 200 گرم
◀بسته به جنس آرد و یا روغنی که استفاده میکنید ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه
رنگ ژله ای سبز کمی(به دلخواه)
◀از رنگ مایع نمیشه استفاده کرد.
شــــــــــ👇ــــــــــروع
ابتدا پودر پسته و چند قاشق از پودر قند رو باهم مخلوط و آسیاب کنید تا پودر پسته کاملا نرم و اردی شود◀بهتره از یک ساعت قبل پودر پسته رو در فریزربذارین و بعد با پودر قند آسیاب کنید تا روغن نندازه.بقیه پودر قند+روغن جامد قنادی یا کره را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه.سپس زرده تخم مرغ+وانیل+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.پودر پسته آسیابشده رو هم اضافه و مخلوط کنید.در انتها آرد را به تدریج اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه.
◀به هیچ عنوان خمیر را ورز ندید وگرنه روغن میندازه و شیرینی سفت میشه.
◀حتما به تدریج اضافه کنید در نهایت خمیر شیرینی باید لطیف باشه طوری که اگر مقداری از اونو توی دستتون گلوله کردید گلوله به هیچ وجه ترک نداشته باشه.
◀آرد زیادی باعث سفت و ترکدار شدن خمیر میشه و در نهایت شیرینی روخشک میکنه
◀وقتی خمیر آماده شد میتونید بلافاصله گلوله کنید و روی خمیر روطرح بندازید بعد سینی رو 20 دقیقه در یخچال قرار بدید
◀و یااگر خواستید خمیر رو کاتر بزنید باید خمیر را ابتدا 1 ساعتدر یخچال بذارید تا کاملا سرد بشه و بعد بین دو نایلون به ضخامت 3 تا 5 میلی باز کاتربزنید
خمیر ها را با فاصله درسینی بچینید
و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10تا 15 دقیقه بپزید
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم میتونید بپزید.
◀وقتی شیرینی پخت بلافاصله از فر دربیارید وگرنه شیرینی خشک میشه.
◀بافت شیرینی پوک و ترده و توی دهان آب میشه.
◀درصورت استفاده از روغن قنادی تا چند ماه در جای خنک قابل نگهداریه.
◀درصورت استفاده از کره تا دو هفته در یخچال قابل نگهداریه.
حالا اون چیزی که باعث تفاوت این شیرینی شده مغزی اون هست ، دو ق غ شیرعسلی+دوق غ پودرپسته+دو ق غ شکلات سفید ذوبشده+یک چ ق چ هل پودرشده +یک دوم ق غ گلاب رو مخلوط کنید و برای رویه شیرینی استفاده کنید ، اگر برای بین شیرینی ها استفاده کنید بیشتر لازمه.