شیرینی عسلی
ویژه عید
براتون یه شیرینی آوردم راحت که تو دهان آب میشه و بخاطر مواد میانیش فوق العاده خوشمزه اس
موادلازم:
· کره ۲۲۰ گرم
· پودر شکر ۱۵۰ گرم
· زرده تخم مرغ ۵ عدد
· آرد سفید ۲۴۵ گرم
· نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم
· وانیل یک ق چ
· بکینگ پودر دو ق چ
نکته مهم
خواهش میکنم حتما حتما مواد را وزن کنید. کره و پودر شکر رو باهمزن میزنیم تا سبک و روشن بشه.وانیل و زرده هارو افزوده ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و نشاسته و بکینگ پودر رو الک میکنیم و بهکره افزوده و درحدی بهم می زنیم که خمیرلطیفی درست بشه.خمیر را داخل نایلون قرار داره دو ساعت در یخچال استراحت میدیم .و بعد به ضخامت نیم سانت باز کرده و کاتردلخواه میزنیم .در فر ۱۸۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده بمدت ۸ تا ۱۲ دقیقه میپزیم.بعدازخنک شدن بین هر۲ تکه شیرینی کمی سس بزنیدوباپودر نارگیل تزیین کنید
سس میانی:
نصف لیوان شکر+نصف لیوان گلاب+ ۱ ق غ عسل +نصف ق م هل ساییده+نصف ق چ زعفران ساییده +۱ ق غ پودرنارگیل رودرظرف مناسبی خوب بهم بزنید ؛بعدروی حرارت ملایم بذارین ؛بعدازبجوش اومدن ۴_۳ دقیقه ریزبجوشه تاحالت غلیظ وعسلی بگیره.
☺شیرینی آوردم براتون قندوعسل
❤نوش جانتون عزیزان