شیرینی آناناس ونارگیل
برای 36 عدد شیرینی
· موادلازم👇
· مربای آناناس اندازه لازم
· 1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
· 1 تخم مرغ بزرگ
· 1ونیم قاشق چایخوری آب
· 1 و 3/4 پیمانه یا150 گرم پودر نارگیل
· 226 گرم کره خردشده
· 2/3 پیمانه یا140 گرم شکر
· 1 قاشق غذاخوری عصاره نارگیل(ازلوازم قنادی فروشی تهیه کنید)
· 2 پیمانه یا 284گرم آرد
طرزتهیه:
مربای آناناس وپوست لیمو و رو مخلوط کنین و بذارین کنار.فر رو در دمای175-180 درجه بذارین، سینی فر رو کمی چرب کنین و کاغذ روغنی بذارین.تخم مرغ و آب رو خوب با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط بشن، در ظرف دیگه، با همزن برقی، کره و شکر رو بزنید تا فقط مخلوط بشن و کره گلوله گلوله نباشه، #نباید اونقدر بزنین که رنگش روشنبشه.عصاره نارگیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آردرو کم کم الک کنین و اضافه کنین.حالادر یک ظرف مخلوط تخم مرغ و آب دارین و در ظرف دیگه پودر نارگیل.از خمیر 1 قاشق غذاخوری بردارینو کف دست گردکنین و اولداخل مخلوط تخم مرغ بغلطونین بعد داخل پودر نارگیل بدارین تا روش بچسبن.بعد با انگشتتون روشو کمی فشار بدینتا گودی ایجاد بشه،حالا 1/2 قاشق چایخوری از مربای آناناس بزارین داخل گودی و بقیه خمیر روهم اینطوری درست کنین. شیرینی هارو10 دقیقه در فریزر یا 30 دقیقه در یخچال بذارین بعد هر سری به اندازهسینی فرچندتادربیارین و داخل سینی با کمی فاصله بچینین و 17-19 دقیقه بپزین تا کناره هاشون طلایی بشه.
🍍برای مربای آناناس:
· 1لیوان کمپوت آناناس
· نصف لیوان شکر
· 1 لیوان آب کمپوت آناناس
· آب نصف لیمو ترش
🍍 آناناس ها رو رنده کنین، وبه همراه شکر وآب آناناس داخل قابلمه بریزین و ۲_۳ ق غ آب اضافه کنید و روی حرارت کم حدود35 دقیقه بپزین تا آناناس هانرم بشن، درآخر آب لیمو رواضافه کنید و۱_۲دقیقه دیگه بپزین تا غلیظ بشه.این مربا تا 3 ماه در ظرف دربسته در یخچال وتا 6 ماهدر فریزرماندگاری داره.
❤نوش جان