شیرینی اسکار
ویژه عید
مواد لازم
· کره ۷۰ گرم
· پودر قند ۵۰ گرم
· هل ساییده ۱ ق م
· وانیل نصف ق چ
· آرد ۱۲۵ گرم
· گردوی ریز نگینی شده به میزان لازم
· زرده تخم مرغ ۱ عدد
· سفیده تخم مرغ ۱عدد
طرز 👩🍳تهیه :
کره نرم شدهرو با پودر قند ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا پوک و کرم رنگ بشه.بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیرکمی شل باشه نه سفت .این خمیر نیازی به استراحت نداره.از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گلوله می کنیم .داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.گلوله های خمیر رایکی،یکی داخل سفیده میندازیم بعد تو گردو میغلتونیم (می توانید از پسته یا بادام و یا کنجد و فندق هم استفاده کنید)و بافاصله در سینی فر میچینیم حدودا ۲۰ یا ۲۵ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط . حواستون باشه نسوزه چون دمای فرها باهم فرق داره بذارید کامل سرد بشه بعد از سینی جداش کنید.برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .با این مقدار مواد به اندازه ی گردو۱۶ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها راچقدر در نظر بگیرید اگه به اندازه فندق در نظر بگیرید شاید ۳۰ تا یا کمی بیشتر شیرینی بده ).
☺عید اومدبهاراومد....